Магнітні бурі на 29 липня — 4 серпня

Магнітні бурі на 29 липня — 4 серпня

За попередніми прогнозами учених, у цей тиждень космічна погода очікується доволі напруженою, бо у ній переважатимуть дні із помірним рівнем геомагнітної насиченості магнітосфери Землі, а також із сильними геомагнітними збуреннями

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують лише 2 серпня. У цей день особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати серцево-судинні симптоми, такі, як підвищене серцебиття та зміна артеріального тиску.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 31 липня та 1 і 3 серпня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати погіршення зору та слуху, розлади травлення, включаючи нудоту та блювання, порушення електромагнітної чутливості.

Сильного геомагнітного збурення, за передбаченнями учених, слід очікувати 29 та 30 липня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати запаморочення та нестабільність, апатію та депресивний стан.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також