Магнітні бурі на 15 — 21 липня

Магнітні бурі на 15 — 21 липня

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді очікуються як слабкий, так і помірний рівні геомагнітної насиченості, а також сильні геомагнітні збурення магнітосфери Землі

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 16, 17, 18, 21 липня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати головний біль, дратівливість та зниження робочої ефективності, сонливість, порушення травлення та апетиту, погіршення фізичної витривалості, підвищену тривожність, запаморочення та підвищену чутливість до змін атмосферного тиску, погіршення настрою, зниження самооцінки та впевненості.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 19 липня. У цей день особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати головний біль, слабкість та дратівливість, зниження психічної стабільності.

Сильного геомагнітного збурення, за передбаченнями учених, слід очікувати 15 та 20 липня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати зниження працездатності, підвищену втомлюваність та слабкість, зниження імунітету, втрату рівноваги та координації, утруднення зосередженості та прийняття рішень.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також