Магнітні бурі на 10 — 16 червня 2024 року

Магнітні бурі на 10 — 16 червня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі, за винятком одного дня, очікується слабким. Проте це не означає, що від його впливу не потерпатимуть метеочутоливі і метеозалежні люди

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 10, 11, із 13 по 16 червня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати головний біль та слабкість, порушення травлення та апетиту, підвищену тривожність та панічні атаки, запаморочення та нудоту, підвищену чутливість до електромагнітних випромінювань та змін атмосферного тиску.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 12 червня. У цей день особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення.

Для убезпечення здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також