Магнітні бурі на 29 квітня — 5 травня

Магнітні бурі на 29 квітня — 5 травня

За прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді слід очікувати переважно геомагнітної рівноваги, в якій переважатимуть дні зі слабким рівнем геомагнітної напруженості. Однак в один із них варто бути готовим до геомагнітного стрибка. Тож до чого слід бути готовим особам, що потерпають від впливу зміни геомагнітного фону Землі?

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 29 та 30 квітня, а також 1, 2, 3 травня та на Великдень — 5 травня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати погіршення настрою, зниження самооцінки та впевненості, головний біль, слабкість, порушення балансу і координації, підвищену агресивність, порушення сновидінь, погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, підвищену чутливість до електромагнітних випромінювань, запаморочення, нудоту та втрату рівноваги, посилення хронічних захворювань, дратівливість та зниження робочої ефективності.

Геомагнітний стрибок слід очікувати у суботу — 4 травня. Цього дня більшість людей можуть відчувати зниження працездатності, підвищену втомлюваність та слабкість, зниження імунітету.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також