Магнітні бурі на 23 — 29 вересня

Магнітні бурі на 23 — 29 вересня

За попередніми прогнозами учених, цього тижня космічна погода балансуватиме між слабким та помірним рівнями геомагнітної напруженості, своєрідним поділом яких, до певної міри, стане день із сильним геомагнітним збуренням

Розпочнеться тиждень, 23 вересня, як передбачають астрофізики, зі штормової події на Сонці. Відтак у цей день особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть потерпати від апатії та депресивного стану.

Помірного рівня геомагнітної напруженості слід очікувати 24, 26 вересня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати погіршення зору та слуху, серцево-судинні симптоми, зокрема підвищене серцебиття та зміну артеріального тиску.

Дні зі слабким рівнем геомагнітної напруженості прогнозують на 25, 28 та 29 вересня. Під час них особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть потерпати від розладів травлення, включаючи нудоту та блювання, підвищеної чутливості до погодних змін, погіршення функцій імунної системи.

Однак слід очікувати і сильного геомагнітного збурення, яке, за передбаченнями учених, станеться 27 вересня. Під час нього особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть потерпати від втрати рівноваги та координації, утруднення зосередженості та прийняття рішень, підвищеної втомлюваності.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися й уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також