Магнітні бурі на 22 — 28 квітня

Магнітні бурі на 22 — 28 квітня

За прогнозами учених-астрологів, цього тижня поточного місяця у космічній погоді слід очікувати геомагнітних гойдалок: дні зі слабким рівнем геомагнітної напруженості можуть чергуватися із днями, в яких ця напруженість буде помірною. В його останній день, цілком можливо, станеться чергова штормова подія на Сонці

Тож до чого слід бути готовими особам, що потерпають від впливу зміни геомагнітного фону Землі?

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 23, 24, 26, квітня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати зниження працездатності, підвищену втомлюваність та слабкість, зниження імунітету, головний біль, дратівливість та зниження робочої ефективності, підвищену тривожність, запаморочення, підвищену чутливість до змін атмосферного тиску.

Помірний рівень геомагнітної напруженості учені передбачають на 22, 25, 27 квітня. Під його вплив насамперед потраплять особи із підвищеною чутливістю до дії магнітосфери та люди із патологіями у здоров'ї, які можуть відчувати запаморочення, нудоту та втрату рівноваги, посилення хронічних захворювань, сонливість, порушення травлення та апетиту, погіршення фізичної витривалості, головний біль, слабкість та дратівливість, зниження психічної стабільності.

Штормову ж подію на всесвітньому Світилі учені прогнозують на 28 квітня. Її вплив може відчути значно ширше коло людей у вигляді втрати рівноваги та координації, утруднення зосередженості та прийняття рішень, підвищеної втомлюваності.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі і напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також