Магнітні бурі на 2 — 8 вересня

Магнітні бурі на 2 — 8 вересня

За попередніми прогнозами учених, цього тижня космічна погода очікується доволі напруженою. Адже більшість його днів перебуватимуть під помірним рівнем геонапруженості із вклиненням в один із них сильного збурення. І лише у заключний день тижня повернеться слабкий рівень напруженості

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують лише 8 вересня. У цей день особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть потерпати від підвищеної тривожності та панічних атак, зниження імунітету.

Помірного рівня геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 2, 4, 5, 6, 7 вересня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати підвищену втомлюваність та зниження енергії, іррадіацію іонізуючим випромінюванням, погіршення загального самопочуття, пам’яті та концентрації, утруднення прийняття рішень, головний біль та слабкість, порушення травлення та апетиту.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися й уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також