Біохімік розповіла, у яких випадках цукор корисний

Біохімік розповіла, у яких випадках цукор корисний

У чистому вигляді цукор є небезпечним для здоров’я, оскільки здатний спровокувати масу захворювань. Варто враховувати, що люди, які споживають велику кількість цього продукту, стикаються із зайвою вагою, хворобами серця та діабетом.

При цьому глюкоза все ж таки потрібна людині. Однак якщо отримувати речовину із фруктів та овочів, то про ризики можна забути. З цієї причини всі солодощі та борошняні частування бажано замінити більш корисними.

Про це журналістам розповіла фахівець із біохімії та антивікової медицини Айшегюль Чорухлу, пише турецьке видання Sözcü.

Як зазначила фахівець, глюкозу також можна знайти у яйцях та рибі. Важливо звернути увагу також на горіхи та бобові. Їжу при цьому потрібно їсти повільно, щоб організм міг нормально справлятися з цукром.

Крім того, між прийомами їжі, як кажуть лікарі, має бути перерва в чотири години.

Читайте також