Магнітні бурі на 3 — 9 червня

Магнітні бурі на 3 — 9 червня

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі коливатиметься від слабкого до сильного. Загалом це означає, що через очікувані перепади впливу магнітосфери багатьом людям варто готуватися до перепадів у самопочутті та загострення хронічних недуг

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 3, 4, 5, 9 червня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати погіршення настрою та депресію, втому та слабкість, головний біль та мігрень, підвищену чутливість до звуків та світла, агресивність та дратівливість, емоційну нестабільність, безсоння та порушення сновидінь, підвищену чутливість до змін погоди.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 6, 9 червня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати серцеві проблеми та аритмію, підвищений кров’яний тиск. погіршення пам’яті та концентрації, утруднення прийняття рішень.

Сильний рівень на всесвітньому Світилі очікуватимемо 7 червня. Цього дня особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати запаморочення та втрату рівноваги, утруднення координації рухів.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також