Магнітні бурі на 29 січня — 4 лютого

Магнітні бурі на 29 січня — 4 лютого

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, у перехідному тижні між середнім та заключним місяцем зими поточного року нам доведеться зіткнутися з різними подарунками космічної погоди

За прогнозами учених, 29 січня очікується заключне зростання геомагнітних коливань у поточному місяці. Однак рівня магнітної бурі вони сягнути не повинні. Лютий розпочинається деяким зростанням інтенсивності магнітної активності.

1 лютого слід бути готовим до помірних геомагнітних коливань, здатних спричинити підвищену тривожність та панічні атаки, зниження імунітету. 2 лютого рівень напруженості має знизи­тись. Проте у метеочутливих осіб можливі погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення.

3 лютого рівень коливань незначно підвищиться. І це, знову ж таки, у метеочутливих людей може спричинити незначні запаморочення, нудоту, порушення балансу та координації. А ось 4 лютого уже значно ширшому колу метеочутливих та метеозалежних людей слід бути готовими до бодай короткого, але геомагнітного спалаху рівня найслабкішої магнітної бурі, який може спровокувати підвищену дратівливість та агресивність, зниження самооцінки та впевненості.

Тож, щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу цих геомагнітних коливань, більше гуляйте, пийте воду та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також