Магнітні бурі на 20 — 26 листопада

Магнітні бурі на 20 — 26 листопада

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, цього тижня магнітосфера Землі теж не залишить нас без своєї підвищеної «уваги», і до того ж упродовж усіх семи днів.

Упродовж них доведеться давати собі раду із різними за інтенсивністю та амплітудою збуреннями космічної погоди. Так, найменшого геомагнітного впливу ми зазнаємо 23 листопада, коли очікуються коливання до 3 балів. Правда, буде це одразу наступного дня після магнітної категорії G1 (5 балів), яку учені прогнозують на 22 листопада. У решту днів, а саме: 20, 21, 24, 25 та 26 листопада, — перебуватимемо під геомагнітним впливом середньої інтенсивності у межах 4 балів.

Відтак, базуючись на даних передбачень астрофізиків, неважко дійти висновку, що і цей тиждень не лише для людей, що чутливо реагують на геомагнітні коливання, із різними патологіями здоров’я, навіть і тих, хто не вельми скаржиться на самопочуття під час підвищення геомагнітного поля Землі, буде доволі складним.

Тому, щоб убезпечити себе від «конфліктів» із космічною погодою, більше гуляйте, пийте воду та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, майте під рукою необхідні ліки та контролюйте свій артеріальний тиск. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також