Експерти перерахували продукти, які захищають від застуди восени

Експерти перерахували продукти, які захищають від застуди восени

Фахівці видання Sina розповіли про продукти, які рекомендується вживати восени, щоб захиститися від простудних захворювань. Рекомендується віддавати перевагу корисній їжі, яка позитивно впливає на організм людини.

При вживанні меду відбувається зволоження легенів і шкіри, полегшується кашель і виявляється проносну дію. З давніх-давен даний продукт відомий в якості натурального засобу для збереження здоров’я. Рекомендується в день випивати один стакан води з медом. Завдяки цьому виводяться токсини, і шкіра стає гладкою і красивою.

Щоб не переїдати восени, необхідно додати в раціон більше риби. Вона має низьку жирністю, з цієї причини можна не переживати про набір зайвої ваги. При її вживання знижуються показники холестерину, і поліпшується пам’ять.

Осінь є найкращим часом, щоб відрегулювати роботу різних органів і налагодити функціонування селезінки і шлунка. У цей період року краще віддавати перевагу натуральним чаям, які допомагають заповнити дефіцит вологи в організмі, відрегулювати сухість і вологість, попередити різні проблеми, пов’язані з цим. Чаювання є найкращим щоденним способом очистити шлунок і кишечник.

Читайте також