Життя перетвориться на казку, але не для всіх – гороскоп на 3 квітня

Життя перетвориться на казку, але не для всіх – гороскоп на 3 квітня

3 квітня найбільш важливі справи плануйте на другу половину робочого дня. До обіду не складатимуться сприятливі обставини для роботи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Бракуватиме ідей та енергії для їх утілення, - говорить астрологиня. - Люди виявлятимуть надмірну критичність. Не слід намагатися справити враження на нових знайомих. Віддавайте перевагу спілкуванню з давніми друзями. Виникатимуть проблеми з транспортом. Виходьте з дому у справах заздалегідь. Не здавайте в ремонт побутової техніки. Робота затягнеться й коштуватиме надто дорого. Не слід відправлятися в далеку дорогу - ні на відпочинок, ні у відрядження. На подорожніх цього дня чекає багато випробувань. Послаблюється імунітет. Не допускайте переохолодження тіла. Ходіть пішки. Життя Овнів, Дів, Козорогів і Терезів перетвориться на справжню казку.

Овен (21 березня - 20 квітня)

День вимагатиме неквапливості та зосередженості. Перед вами відкриються нові горизонти. Упевнено рухайтеся до цілі. У середу варто розпочинати траволікування. Звіробій зміцнить печінку, ромашка покращить роботу шлунку.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тим, хто звик керувати і бути попереду, доведеться тепер пасти задніх. Здаватиметься, що втрачаєте час. Насправді отримаєте можливість відпочити. Батькам треба більше часу проводити з дітьми. Так ви станете ближчими духовно. Вони, як губка, вбиратимуть ваші поради та настанови.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не конкуруйте з коханими. Краще допомагайте один одному, і грошей стане більше в обох. Масажуйте стопи. Це покращить самопочуття і підніме настрій.

Рак (22 червня - 22 липня)

Попрощайтеся з агресивними людьми, яка з'явилися у вашому оточенні нещодавно. Заплануйте невеличку подорож із коханими. Операції з видалення катаракти та корекцію зору проводити не слід.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Нарешті відчуєте, чи правильним шляхом рухаєтеся. Це буде помітно по заробітках. Розплануйте витрати до кінця місяця. Не варто купувати телевізори, ноутбуки та ігрові приставки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Шукайте нових друзів, а не коханих. Романтичні пригоди принесуть головний біль. Не варто робити операції на жовчному міхуру. Пройдіть повторне обстеження через тиждень.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Середа - найкомфортніший день тижня. Відчуєте, що готові гори звернути. Не чекайте на допомогу. Беріться за все самотужки. Почнуть здійснюватися заповітні мрії. Буде бажання попрощатися з друзями і завести нових. Не тікайте від свого оточення.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Спостерігайте за усім, що відбувається навколо. Не дозволяйте, аби хвилювання вибивало вас із робочого ритму. Активно боріться і обов'язково переможете. На побачення з коханими не йдіть із поганим настроєм. Придивляйтеся до партнера і враховуйте його бажання. Самовпевненість може підвести.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

День буде багатим на сюрпризи. Під дверима можете знайти підкинуте кошеня. З новою твариною у ваше життя може прийти багато клопотів. Не варто брати на себе відповідальність за дітей. Вас попросять пригледіти за племінниками, молодшими братами і сестрами.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Продумуйте кожен свій крок. Економте енергію та сили. Шукайте додатковий заробіток. Діалог з партнерами не складеться. Утримайтеся від розмов на підвищених тонах. Не варто ревнувати коханих.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Нещодавно одружені пари можуть сваритися на людях. Не виносьте свої проблеми на загал. Ревнощі безпідставні. Вірніших і відданіших людей вам не знайти. Косметику і ліки купуйте у п'ятницю. Наполеонівські плани доведеться відкласти на осінь, бо заощаджень забракне.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Доведеться розриватися між обов'язками. Досягти мети завадять сумніви. Не знатимете, за яку справу братися. Через поспішність наробите помилок і пригальмуєте роботу.

Читайте також