Після 11 років шлюбу Дімопулос розлучилась з відомим бізнесменом

Після 11 років шлюбу Дімопулос розлучилась з відомим бізнесменом

Українська співачка Санта Дімопулос розлучилась зі своїм чоловіком-бізнесменом Ігорем Кучеренком.

У своєму Instagram зірка зазначила, що розрив стався давно. Колишнє подружжя залишилося друзями.

"Кінець... це тільки новий початок. Наша прекрасна історія в 11 років шлюбу добігла кінця. Жодної драми, жодної метушні, жодної образи. Ми залишаємося сім'єю, батьками та справжніми друзями. На жаль, незважаючи на відданість та любов, які ми маємо один до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це було нелегко прийняти, хоча це був свідомий вибір. Я вдячна за неймовірну доньку, безумовну любов, сім'ю, підтримку, безцінні моменти та всю прекрасну частину нашого спільного шляху. Це назавжди буде мати велику цінність для мене", - написала Санта.

Додала, що розповісти про розлучення раніше їй не вистачило сміливості.

"Бо стільки болю, втрат і переживань, що наше здається не на часі... Але щоб вберегти себе і своїх близьких від дискусій і непотрібних запитань, я вирішила бути чесною до кінця і, як публічна людина, розставити все по поличкам", - підсумувала артистка.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко одружилися у 2015 році. Через чотири роки у них народилася донька Софія. Співачка також виховує сина - 15-річного Даніеля від шоумена Андрія Джеджули.

 

Читайте також