Трендові стрижки на осінь 2021: модні ідеї для жінок старше 40 років

Трендові стрижки на осінь 2021: модні ідеї для жінок старше 40 років

Жінка прекрасна в будь-якому віці – це незаперечний факт. Але кожна дама мріє добитися досконалості в своєму іміджі. Після 40 років жінки змушені рахуватися з обмеженнями, щоб випадково не зібрати вульгарний образ. Важливий момент в будь-якому стилі жінки старше 40 років – це стрижка, фарбування і укладання.

Велика кількість стрижок на осінь дає можливість підібрати зачіску під свій звичний спосіб життя. Стилісти виділяють короткі стрижки, які вже назавжди залишаться з нами. Жінкам старше 40 років чудово підійде будь-який варіант стрижки з чубчиком, причому він повинен бути довгим. Така елегантна деталь зможе омолодити образ на кілька років.

Без піксі не обходиться жоден сезон. Цієї осені ви теж можете поекспериментувати з образами і зробити модну стрижку.

Для любительок довгих локонів залишається в пріоритеті бездоганний каскад, який дарує вашому волоссю неймовірний об’єм і слухняні локони.

Тренди фарбування на осінь для жінок старше 40 років

Осінь – це пора найбільш чуттєвих образів. Якщо вам уже 40, про занадто яскраві відтінки для фарбування доведеться забути. Але не варто засмучуватися – вибору досить. У цю пору потрібно звернути увагу на фарби осені, особливо стилісти виділяють приємні медові відтінки. Палітра цього тону багата своїми варіантами, тому підібрати потрібний колір не складе труднощів.

Для жінок, що віддають перевагу природному зовнішньому вигляду, підходить стильне фарбування з сивим волоссям. Вам необхідно лише додати трохи блиску до свого природного відтінку, щоб виглядати більш ефектно.

Не забули стилісти цієї осені і про брюнеток. Жінкам старше 40 років можна вибрати будь-який тон з каштанової і шоколадної палітри. Ці кольори виглядають божественно, особливо в тандемі зі стильною стрижкою.

Читайте також