Трендові моделі джинсів на літо 2022

Трендові моделі джинсів на літо 2022

У цій статті ми пропонуємо вашій увазі найстильніші моделі джинсів на літню пору року. Залишайтеся з нами, ми допоможемо довести ваш гардероб до досконалості.

Кльош

Почнемо з трендових джинсів актуальної моделі кльош. Такі джинси чудово підкреслюють вигини жіночого тіла, роблять фігуру ефектною, акцентують увагу на витончених стегнах. Розкльошений низ штанин створює привабливий силует. Дану модель можна носити як зі спортивним масивним взуттям, так і жіночними туфлями на шпильці. Щоб фігура в джинсах кльош виглядала пропорційно і ефектно, краще доповнювати їх ультрамодними топами або носити їх з асиметрично заправленим верхом.

Джинси кюлоти

Кюлоти також будуть дуже вдалим вибором для літнього гардеробу. Правильна довжина штанин у цій моделі чудово коригує довжину ніг, а також робить їх максимально стрункими та витонченими. Складати багатогранні жіночні, а також кежуал аутфіти з джинсами кюлотами не складе труднощів у сучасних жінок.

Банани

Злегка мішкуваті банани із завищеною посадкою та завуженими штанинами на щиколотці підійдуть красуням будь-якої комплекції. Ця модель гармонійно підлаштовується під індивідуальні особливості жіночої фігури, коригуючи недоліки та підкреслюючи переваги. За рахунок просторих штанин широкі стегна відійдуть на задній план і не кидатимуться в очі. Єдине «АЛЕ», стилісти стверджують, що до цієї моделі найкраще підходить взуття на підборах. Тандем із джинсів «бананів» та туфель на високому підборі подовжує лінію силуету, робить фігуру візуально вищою.

Прямі

Прямі по крою, приталені джинси можуть сміливо називатися класикою. Ця модель є універсальною, тому її можна поєднувати з абсолютно різним стилістичним верхом, підбирати стильні аксесуари та використовувати ефектну біжутерію. Експериментуючи з джинсами прямого фасону, у вас завжди вийде модний та сучасний образ.

Читайте також