Топ-7 стильних образів на холодну осінь: ідеї на кожен день

Топ-7 стильних образів на холодну осінь: ідеї на кожен день

Стильні ідеї, які допоможуть бути в тренді.

Холодна осінь часом ставить у скрутне становище модниць - підібрати стильний образ стає все складніше. Однак модні експерти переконані: бути в тренді можна при будь-яких погодних умовах.

Так, стилістка та fashion-блогерка Кадирова Файїла на своїй сторінці в Instagram зробила добірку з семи стильних комбінацій, які можна носити кожен день.

Теплий і міський

Експертка пропонує поєднувати шкіряні штани з дублянкою-авіатором. А ось взуття та одяг під дублянкою можуть бути на ваш смак.

Осенние образы

У разі потепління

Якщо осінь порадує теплою погодою, то можна вигуляти наступний аутфіт: штани класичного крою з тренчем і светром, накинутим на плечі.

Осенние образы

Спортивний і розслаблений

Для шанувальників спортивного стилю та кросівок, експертка пропонує поєднувати худі з легенсами та пальто. А в якості взуття - улюблені кросівки.

Осенние образы

Ефектно

Укорочені джинси та грубі черевики доповнити пальто з принтом "гусяча лапка" – вийде стильний вихід для шанувальників класики.

Осенние образы

Французький шик

Скінні або легінси й пальто об'єднати беретом - ну, чим не француженка!

Осенние образы

Жіночно

Для прихильниць суконь у експертки також є стильний варіант: трикотажну сукню доповнити чобітьми. А в якості верхнього одягу - пальто.

Осенние образы

На випадок холодів

Якщо за вікном буде мінусова температура, а відправитися на прогулянку все ж захочеться, то тут на допомогу приходить шуба-"тедді". Її стильно можна поєднувати з легінсами з екошкіри та черевиками на високій шнурівці. 

Осенние образы

Читайте також