Суглоби люблять рисовий квас

Суглоби люблять рисовий квас

Такий квас має властивість виводити з організму шкідливі речовини, зменшувати біль і знімати запалення. Його застосовують за артриту, артрозу, ревматизму, хондрокальцинозу, подагри та остеохондрозу. Напій також підтримує роботу травного тракту, помічний при синдромі хронічної втоми.

Взяти пів склянки рису (100 г), ретельно промити його й залити літром чистої води. Додати пів столової ложки родзинок і три столові ложки цукру. Настоювати напій чотири дні, потім рідину злити й перецідити. Осад, що залишився (закваску), можна використовувати багато разів для приготування нової порції напою.

Тільки не забувайте щоразу додавати по три столові ложки цукру та рису, а також пів столової ложки родзинок. Пити тричі на добу після їди по пів склянки за раз протягом п’яти тижнів.

Протипоказаннями є цироз печінки, гострі фази гастриту чи виразки, тяжкі хвороби серця, діабет, а також непереносимість до будь-якого компонента напою.

Перед застосуванням порадьтеся з лікарем.

Читайте також