Стрижки осінь 2021: топ трендових зачісок на коротке волосся

Стрижки осінь 2021: топ трендових зачісок на коротке волосся

Хочете щось змінити, набридла одноманітність, хочеться виглядати молодше і ефектніше, значить настав час змінити стрижку. Ви потрапили за адресою, тут ви знайдете для себе безліч варіантів коротких і середніх стрижок для жінок будь-якого вікового діапазону.

Коротке мінімалістичне каре з рівним зрізом підійде дамам з овальним і круглим обличчям.

Ефектна ультракоротка стрижка “Пікс” з подовженим косим чубчиком і довгими скронями – стрижка володіє омолоджуючим ефектом.

Безпрограшним варіантом для красунь будь-якої вікової категорії є стильна, ніжна і романтична класична стрижка “каре”. Середня довжина волосся дозволяє експериментувати з різними відтінками фарбування. Також класичне каре дозволяє робити найрізноманітніші жіночні зачіски та укладки від високого хвоста до стильного низького пучка.

Якщо вашій зачісці недостатньо густоти, доповніть каре філіруванням і стильним чубчиком “шторкою”.

Стрижка «каре-боб” з ніжною хвилею – варіант для романтичних натур.

Стильний короткий “боб” з трендовою технікою фарбування “Шатушь” викликає захват і бурю позитивних емоцій.

Стильна стрижка “боб”, виконана в стилі 90-х примітна загорнутими всередину кінчиками волосся з сучасним чубчиком “шторкою”. Хочете підкреслити підборіддя і виразні вилиці – придивіться до цієї моделі стрижки середньої довжини.

В тренді “рваний” ефект, за допомогою якого навіть тонка від природи шевелюра набуває природний обсяг і густоту.

Короткий боб з естетичними чіткими лініями – вибір справжніх леді, які не бояться змін. Доповніть цю виразну стрижку колоритним фарбуванням – вас буде просто не впізнати.

Крім чубчика шторки на першому місці в цьому сезоні косі моделі з “рваним” ефектом. Подібний варіант чубка гармонійно перегукується, як з короткими, так і більш довгими варіантами стрижок.

Любите виглядати надзвичайно незважаючи ні на що, зверніть увагу на ультрамодну стрижку “Пікс” з подовженим косим чубчиком-хвилею. Один помах волосся і ваше укладання знову придбає максимально природний прикореневій обсяг без додаткового стайлінгу.

Читайте також