Намагайтеся не пропустити слушного моменту, щоб сісти у потрібний човен - гороскоп на 27 березня

Намагайтеся не пропустити слушного моменту, щоб сісти у потрібний човен - гороскоп на 27 березня

27 березня після тривалого періоду застою відчуєте внутрішній спокій і впевненість у тому, що все тепер складеться як слід. Ви будете керувати ситуацією, а не вона вами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Пригальмуйте власну ініціативність, - говорить астрологиня. - Просто стежте, як життя підкидає вам чергову удачу. Намагайтеся не пропустити слушного моменту, щоб сісти у потрібний човен. Щастя прийде у ваш дім. Не тривожтеся за долю стосунків. Успіх усміхнеться наполегливим і працьовитим. На вас чекають високі заробітки, а на самотніх - особлива зустріч. Знайомство в інтернеті стане початком бурхливого роману. Виявляться спадкові хвороби. Поцікавтеся, які недуги властиві вашому роду. З появою перших симптомів зверніться до лікаря. Все йтиме до рук Тельців та Риб. Ці два знаки раптово розбагатіють.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Зароблятимете там, де інші не сподівалися. Багато цікавих підказок відшукаєте у соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом. Не варто йти на курси. Викинете гроші на вітер, а необхідних знань не отримаєте.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться недосипати і працювати удвічі більше. Вдасться легко змінити професію чи хобі і почати заробляти більше.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Разом подумайте над розширенням житла. Варто шукати нові дім чи квартиру. На ринку буде багато вигідних пропозицій. Зумієте вдало скористатися заощадженнями.

Рак (22 червня - 22 липня)

Доробіть те, на що раніше бракувало часу. Це ідеальний час для купівлі житла. Зараз вистачить грошей і зв'язків. Не чекайте, поки стане краще. Робіть усе, аби добре було тут і зараз.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Відчуєте себе щасливчиком. Не опирайтеся долі. Якщо спізнюєтеся кудись через дитячі примхи чи зламане авто, отже, так і має бути. Це вбереже від неприємностей.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відкладіть переїзд і зміну місця роботи. Не намагайтеся накопичити якомога більше грошей. Вони мають працювати, а не лежати під матрасом. Гарно вестиметься програмістам, офтальмологам, вчителям та юристам.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Мало що вдаватиметься, бо вас будуть стримувати на кожному кроці. Дійте активно і не дозволяйте іншим вирішувати за вас. Якщо хочете щось радикально змінити у своєму гардеробі, 10 разів подумайте, чи варто. Нові взуття, спідниці та аксесуари не пасуватимуть, але обійдуться дорого.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Самотужки важко буде втілити у життя усі задуми. Шукайте надійних компаньйонів. Менше розповідайте про свої успіхи і досягнення. Хто мовчить, той трьох навчить. Не позичайте гроші, бо втратите друга.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Уникайте любовних трикутників. Новий партнер приховає свій шлюб. Вчасно скажіть "стоп" таким стосункам. Друзі можуть розголосити якусь із ваших таємниць. Довіряти зараз не можна нікому.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не женіться за тим, хто хоче піти із вашого життя. Побажайте щасливої дороги і зітхніть із полегшенням. Ламатимуться телефони і комп'ютери. Не засмучуйтеся. Давно час їх замінити.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдало поєднуватимете роботу та особисте життя. Колеги цінуватимуть вас за ініціативність та вміння об'єднувати команду. Успіх чекає на тих, хто займається торгівлею та викладацькою діяльністю.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відпочиньте від безкінечної гонитви за матеріальними благами. Те, що має бути вашим, неодмінно опиниться у ваших руках. Перегляньте свої справи за березень, проаналізуйте, чого досягли, а де помилилися.

Читайте також