Магнітні бурі на 8 — 14 квітня

Магнітні бурі на 8 — 14 квітня

За прогнозами учених-астрологів, другий тиждень поточного місяця космічна погода не загрожуватиме вашому здоров’ю та самопочуттю серйозними магнітними бурями. Проте й геомагнітні збурення слабкого та середнього рівня, які чатуватимуть на людей у зазначений період, для багатьох теж створюватимуть певний дискомфорт. Тож ось що нам передбачають учені

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 8, 10, 13, 14 квітня. Відтак особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати підвищену втомлюваність та слабкість, зниження імунітету, головний біль, погіршення сну та дратівливість, погіршення настрою, мігрень, підвищену чутливість до звуків та світла, емоційну нестабільність.

Помірний рівень геомагнітної напруженості учені передбачають на 9, 11 та 12 квітня. Під його вплив насамперед потраплять особи із підвищеною чутливістю до дії магнітосфери та люди із патологіями у здоров'ї, які можуть відчувати головний біль та дратівливість, порушення рівноваги та координації рухів, зниження концентрації уваги, втомлюваність та депресію, підвищену нервозність, запаморочення та втрату апетиту.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також