Магнітні бурі на 6 — 12 листопада

Магнітні бурі на 6 — 12 листопада

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, цього тижня усім нам доведеться давати собі раду із такими збуреннями космічної погоди

Перші два дні тижня обіцяють не виходити за рамки нормального для переважної більшості людей двобального геомагнітного тла Землі. Такий рівень загалом вважається нормальним і не повинен викликати погіршення самопочуття і дисбалансу у роботі організму більшості.

Однак уже 8 листопада очікується 4-бальний шторм, який, орієнтовно, почнеться о 21.00 за київським часом і триватиме аж до ранку 9 листопада, коли його інтенсивність знизиться до 3 балів. Це дещо підвищений рівень впливу магнітосфери, але переважно для метеочутливих осіб.

Дні із 10 по 12 листопада повинні пройти у двобальній аурі геомагнітного поля.

Щоб убезпечити себе від «конфліктів» із космічною погодою, більше гуляйте, пийте воду та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також