Магнітні бурі на 21 — 27 жовтня

Магнітні бурі на 21 — 27 жовтня

За попередніми прогнозами учених, цього тижня космічна погода продемонструє нам три свої прояви рівнями геомагнітної напруженості

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 22, 23 та 27 жовтня. Під час них особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть мати незручності від погіршення травлення та апетиту, підвищеної тривожності та дратівливості, панічних атак, зниження імунітету та утруднення прийняття рішень.

Помірний рівень геомагнітної напруженості учені передбачають 21, 24 і 26 жовтня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть потерпати від втрати рівноваги, утруднення координації рухів та порушення пам’яті, головного болю, слабкості та порушення балансу і координації.

Сильний рівень геомагнітної напруженості, за прогнозами астрофізиків, слід очікувати 25 жовтня. У цей день особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати підвищену агресивність, зниження самооцінки та впевненості, порушення сновидінь.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися й уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також