Художниця Соня Морозюк зізналася, чому досі не продала подарунки від Романа Гринкевича

Художниця Соня Морозюк зізналася, чому досі не продала подарунки від Романа Гринкевича

Художниця Соня Морозюк після корупційного скандалу з її екснареченим Романом Гринкевичем зізналася, чому досі не продала його подарунки. В інтерв'ю Дмитру Гордону Соня наголосила, що не відмовляється від своїх слів і доведе обіцяне до кінця, як тільки на руках будуть відповідні документи, оскільки не хоче за безцінь продати дорогоцінні речі.

За її словами, за період відносин від Романа вона отримала обручку та кольє.

- Кольє Картьє було. Я не маю на нього документів та чеків відповідно. Якщо таке на сайті відповідно до цін на сайті коштує 17 тисяч євро. Щодо кільця, це Граф, але я ще раз наголошую, що я не маю документів, де б я знала каратність, я не знаю, скільки воно коштує, - уточнила вона.

Морозюк додала, що планує передати виручені кошти заступнику командира 14-го окремого батальйону Євгену Карасю, якому не раз допомагала закривати збори.

- Все залишається в силі. Я написала, щойно це станеться, я про це розповім. Ви ж розумієте, що я не маю на це все документів на прикраси. Дарували без документів. Це зараз у процесі. Як тільки я отримаю гроші за прикраси, я їх переведу Жені Карасю. Це — військовик. У грудні була моя остання допомога, яку встигла зробити до цього інциденту. Це ми передали 8 автомобілів. Я хочу за дорого продати прикраси, але ви розумієте я не маю можливості піти в магазин Картьє. Це вже ношене, без документів. Віддавати кольє за тисячу доларів? Я сама хочу щиро, якнайвигідніше зробити цю історію. Тож я чекаю. Я від своїх слів не відмовляюся, - підсумувала Соня.

Читайте також