Добре обдумуйте власні бажання та плани на майбутнє – гороскоп на 22 березня

Добре обдумуйте власні бажання та плани на майбутнє – гороскоп на 22 березня

22 березня вболівайте за наших захисників та не забувайте донатити на армію. Це час особливих новин із передової. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цієї п'ятниці можна дозволити собі трохи довше спати, - говорить астрологиня. - Не поспішайте на роботу. Відмовтеся від важливих перемовин до полудня. Протягом першої половини дня обставини не сприятимуть успішній роботі. Співрозмовники будуть налаштовані на суперечку. Досягти порозуміння буде важко. Частіше траплятимуться аварійні ситуації на дорогах. По обіді все зміниться на краще. Тож не впадайте у відчай. Більше роботи плануйте на вечір. Знижується плодючість організму. Не час планувати поповнення у родині. Відмовтеся від початку нового курсу лікування. Цього дня ліки частіше даватимуть побічні ефекти. Ця п'ятниця стане особливою для Дів, Скорпіонів і Стрільців. Все, чого так довго чекали, здійсниться. Добре обдумуйте власні бажання та плани на майбутнє.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не чекайте, що щось саме прийде вам у руки. Щоб отримати бажане, доведеться докласти зусиль. Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Зареєструйтеся на сайті знайомств.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відчуєте себе переможцем. Отримаєте винагороду за наполегливу працю. Не варто іти до перукаря чи стоматолога. Буде багато планів, але мало що вдаватиметься.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не шкодуйте за тим, що не вдалося. Відкривайте перед собою нові горизонти. Ставтеся спокійно до невдач. Вони згодом обернуться на користь вам. Відмовтеся від придбання смартфонів та інших гаджетів. Вони не працюватимуть надійно.

Рак (22 червня - 22 липня)

День буде непростим, але успішним. Не бійтеся викликів часу. Відганяйте від себе погані думки. Почастішають мігрені. Прилягайте перепочити протягом дня.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ви багато чого вмієте та можете, але бракує відваги, аби втілити плани у життя. Тіло потребуватиме руху. Знайдіть час на повноцінне фізичне навантаження. Відновіть заняття у спортзалі та ранкові пробіжки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не вдалий час для відкриття власної справи. Її швидко доведеться звернути. Відкладіть ці плани до травня.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вдасться отримати те, що раніше здавалося неможливим. До вас повернуться колишні кохані. Не варто намагатися довести, що ви кращі за інших. Більш красномовними будуть ваші вчинки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Купуйте гарні одяг та аксесуари. Від того, як виглядатимете, залежить ваше самопочуття. Не сваріться з коханими та друзями. Відверта розмова допоможе порозумітися і вирішити конфлікт, який затягнувся.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вашими коштами спробують скористатися інші. Віддайте самі частину грошей нужденним. Тоді небажаних втрат вдасться уникнути. Відправлятися за обновами не час. Куплені речі не носитимуться.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Живіть у своєму темпі. Ви не встигатимете за змінами у настрої оточуючих. Та у цьому й нема потреби. Роботодавці тішитимуться вами. Легко вирішувати проблеми. Чекайте на кардинальні зміни в особистому житті. Саме час приймати пропозицію коханих щодо одруження.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдалий час, аби купувати нерухомість. Придбана квартира тішитиме вас багато років. Розпочинати у ній ремонт чи святкувати новосілля краще у травні.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вам щаститиме. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь. У вас і в коханих вдосталь власних справ. На тривале побачення не вистачить часу. Пишіть теплі повідомлення одне одному. Це додаватиме сил і натхнення.

Читайте також