Четвер - гарний день для реалізації найбільш амбітних планів – гороскоп на 21 березня

Четвер - гарний день для реалізації найбільш амбітних планів – гороскоп на 21 березня

21 березня відчуватиметься піднесений настрій. Таланитиме творчим людям. Натхнення супроводжуватиме від світання до ночі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Використайте цей день на повну, - говорить астрологиня. - Четвер обіцяє успішне просування у справах. Врешті вдасться зрушити з місця питання, що тривалий час гальмувалися. Можна думати про розширення бізнесу. Гарний день для реалізації найбільш амбітних планів. Зробіть реальні кроки на шляху кар'єрного зростання. Будуйте, ремонтуйте, організовуйте транспортні перевезення. Починайте заняття спортом. Активно рухайтеся. Не можна цього дня лише зволікати з прийняттям рішень. Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. Мегауспішними стануть Овни, Діви, Леви і Козороги. Вам вдасться стрибнути вище своєї голови. Насолоджуйтеся тим, що робите найкраще.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Будете господарем ситуації. Багато чого вдаватиметься і це надихатиме. Дбайте про затишок в оселі. Варто замовити хімчистку меблів. Стримуйте свій егоїзм, якщо не хочете віддалити від себе коханих. Поцікавтеся їхнім самопочуттям.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відчуєте себе господарем ситуації. Мало що зараз нашкодить втіленню ваших планів. Частіше обіймати дітей. Вони заряджатимуть позитивом. Відмовтеся від шаурми. Ваша печінка подякує за це.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Викладіть зарплату із гаманця перед тим, як зберетеся у магазин. Накупите непотребу. Це час незабутніх побачень. Цілуйте коханих, даруйте квіти.

Рак (22 червня - 22 липня)

Усе вдаватиметься, якщо почнемо мислити творчо. Вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність не один місяць. Складайте плани на весну. Не бійтеся мріяти і боротися за свої бажання.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Доля піднесе вас до нових вершин. Довіртеся їй. Припиніть рухатися проти течії. Випадкова зустріч зі старими знайомими кардинально змінить ваші плани.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Мало що вдаватиметься, якщо не спробуєте. Відштовхніть сумніви. Прислухайтеся до бажань, розкривайте у собі нові уміння. Оминайте сайтів знайомств. Вас спробують розвести на гроші.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вірте у себе і свої можливості. Маєте шанс досягти неймовірних висот у бізнесі, але за умови, що не братимете кредитів і не погоджуватиметеся на співпрацю з малознайомими людьми.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Хотітиметься солодкого. Потіште себе тістечками, але не переборщіть з калорійними стравами увечері. Підніме настрій улюблена музика і нова книга.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Придбані цього дня речі радуватимуть багато років. Не варто шукати пару. Партнер буде жити за ваш рахунок. Штучне запліднення і лікування безпліддя плануйте на п'ятницю.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не відправляйтеся на заробітки далеко від дому. Обіцяного багатства це не принесе. Шукайте пару. Доля запропонує вам кілька вдалих варіантів. Годі затягувати з вибором. Прислухайтеся до серця.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдалий початок ранку задасть добрий настрій на весь день. Прибуток відповідатиме вашим уявленням про високі заробітки. Відмовтеся від кредитів. Покупки в інтернеті здійсніть увечері.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Неприємності відступлять. Люди об'єднаються заради певної цілі. Не слід купувати вживаний одяг і змінювати косметику. Ризикуєте спровокувати алергію.

Читайте також