Гарбуз – для краси та молодості

Гарбуз – для краси та молодості

Гарбуз – це безцінний скарб для жінок: він омолоджує організм як із середини, так і ззовні. Вже після 1-2 тижнів застосування гарбузових масок помітно підвищується тонус шкіри, вона стає гладенькою, еластичною і ніжною. До вашої уваги декілька чудових масок на основі сонячного гарбуза.

Живильна маска для жирної шкіри. У кашку з 3 ст. л. вареного гарбуза додайте яєчний жовток і 1 ч. л. меду. Нанесіть маску на обличчя теплою на 10-15 хвилин, а потім змийте холодною водою.

Щоб звузити пори і позбутися вугрів, жирного блиску на лобі й крилах носа, корисно протирати обличчя шматочком гарбуза.

Маска для сухої шкіри: 2 ст. л. вареного гарбуза добре збийте у блендері й змішайте з 1 ст. ложкою оливкової або іншої рослинної олії. Нанесіть маску на обличчя на 20 хвилин, потім змийте прохолодною водою.

Тонізуючий засіб для шкіри всіх типів. Відтиснути сік з кашки натертого гарбуза. Просочити ним тонкий шар вати, а кашку нанести на марлеву серветку чи безпосередньо на обличчя. Компрес накладають на обличчя на 15-20 хвилин, потім знімають і вмиваються прохолодною водою. Роблять цю процедуру 2-3 рази на тиждень. Тривалість курсу — 15-20 компресів. Бажано чергувати компреси з соку і кашки.

Читайте також