Чи можна їсти насіння кавуна?

Чи можна їсти насіння кавуна?

Про наявність у кісточках кавуну вітамінів і мінералів, які несуть користь нашому здоров’ю, розповіли дослідники.

За словами вчених, у цьому насінні є багато магнію, цинку, заліза, вітамінів групи В і ненасичених жирних кислот. Також відомо про такі якості насіння:

* допомагає людському організму боротися з бактеріальними та грибковими інфекціями

* позитивно впливає на здоров'я, якщо у людини шкірна, харчова чи респіраторна хвороба.

* втамовує біль і протидіє різним запаленням

Як розділити м’якоть і насіння:

Вийміть насіння з кавуна та дайте йому висохнути, після чого його треба обсмажити на сковороді та помістити у герметичний контейнер

Має пройти кілька днів, після чого насіння може стати чудовим варіантом для перекусу

Насіння кавуна дуже поживне та підійде для додавання у салати. Його єдина негативна характеристика — калорійність, бо в 100 гр продукту міститься 100 ккал.

Читайте також