Зростає шанс знайти свою половинку – гороскоп на 15 березня

Зростає шанс знайти свою половинку – гороскоп на 15 березня

15 березня добре слово буде здатне гори звернути. Умійте поступатися й переконувати. Частіше говоріть одне одному компліменти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- П'ятниця буде вдалою для перемовин і відрядження, - говорить астрологиня. - Добре йтиме торгівля. Підписання важливих документів плануйте на цей день. Добре вестиметься й творчим натурам. Вечір надихатиме митців на створення шедеврів. Вдалий час для оновлення інтер'єру оселі чи офісу. Купуйте меблі й красиві дрібнички для дому. Шукайте свою пару. Зростає шанс знайти свою половинку. Найбільш вразливими будуть легені. Частіше провітрюйте приміщення. Більше ходіть пішки. Уникайте натовпу. Купа грошей і доленосна зустріч чекає на Овнів, Терезів, Левів, Раків і Дів. Насолоджуйтеся неймовірним успіхом.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відчуєте полегшення. З оптимізмом дивитиметеся у майбутнє. На душі настане справжня весна. Вистачатиме енергії і наснаги щось робити.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Ви часто не розумітимете людей, які вас оточують. Багато хто відверто дратуватиме. Зустрічі з вами уникатимуть друзі та кохані. Не вимагайте їхньої уваги. Усамітнення вам зараз піде на користь.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Розумно розпоряджайтеся грошима. Не варто брати позики. Не звертайтеся до послуг ломбардів. Утримайтеся від пошуку романтичних пригод. Витратите багато сили, але бажаного результату не досягнете.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не ведіться на обіцянки. Ваша сила у вашій поміркованості. Не дозволяйте нікому вас підганяти. Експерименти в особистому житті можуть закінчитися плачевно. Не перевантажуйте шлунок.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Почуватиметеся невпевнено, бо мало що вдаватиметься. Не найкращий час для зміни місця роботи чи навчання. Важко буде влитися у новий колектив. Досить позбавляти себе відпочинку. У стані втоми навряд чи досягнете того, чого прагнете.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Налагоджувати новий бізнес не слід. Є ризик понести збитки. Не позичайте людям гроші. Аби їх повернути, доведеться посваритися з друзями і родичами. Догляду потребуватимуть волосся і нігті.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Жадатимете спокою. Але увечері настрій зміниться. Виходьте частіше на люди, не відмовляйтеся від побачень. Поставлені пломби погано триматимуться. Протезування теж краще перенести.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

У вашому серці почуття спалахнуть із новою силою. Це найкращий час для побачень. Добре вдаватиметься робота, за яку беретеся у гарному настрої. Доля винагородить вас за терплячість. Отримаєте винагороду, на яку давно чекали.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не беріться за справи, які вимагають пробивних здібностей. Зараз ви не здатні когось переконати чи переманити на свою сторону. Вихідні принесуть додаткові заробітки. Попрацюйте добре, аби примножити свої статки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

В особистому житті що не траплятиметься - усе на краще. Не переживайте, якщо хтось із друзів раптом віддалитися. Їм на заміну прийдуть інші.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Таланитиме винахідникам. Навіть дрібні видумки здаватимуться іншим шедеврами. Станете джерелом натхнення для коханих. Уникайте відвертих розмов із партнерами до вихідні.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це час корисних покупок. Подаровані на дні народження гроші витрачайте на себе. Будьте готові до незапланованих витрат. Уникайте азартних ігор та майнових суперечок.

Читайте також