Зібрала понад три мільйони, а мріє про мільярд

Зібрала понад три мільйони, а мріє про мільярд

Дев’ятирічна рівнянка Олександра Данилюк зібрала понад три мільйони гривень для Збройних сил України. Вона з початку повномасштабного вторгнення співає на благодійних концертах, щоб допомогти бійцям. У такий спосіб вдалося придбати дрони, старлінки та тепловізори, пише Суспільне.

З початку повномасштабного вторгнення Олександра Данилюк співає на благодійних концертах та заходах на підтримку військовиків. Дев'ятирічній рівнянці за цей період вдалося зібрати понад три мільйони гривень для ЗСУ.

- Коли розпочалася повномасштабна війна, то я теж вирішила допомагати своїм співом. Спочатку збирала на дрони, старлінки, тепловізори, а потім назбирала на свою першу машину для 104-ї бригади. Я хочу наблизити нашу перемогу і зібрати мільярд гривень, — розповіла Олександра.

Волонтерка розповіла, що допомагає дев’ятьом бригадам.

- Це 3-тя штурмова, полк "Азов", 148-ма десантно-штурмова, це 10-та гірсько-штурмова "Едельвейс", це 72-га Чорних Запорожців. Їм дуже потрібні РЕБи — це такі комплекси купольні. Це те, чого бійці просять, звичайно, також дрони, - каже дівчинка.

Олександра почала займатися співом три роки тому. Навчається у Рівненській дитячій музичній школі № 2. Її викладачка з вокалу Тетяна Паламарчук розповіла, що нині вона готує ученицю до сольного концерту, який також буде благодійним.

- Ми співали про маму, про тата, про Новий рік. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, наш репертуар абсолютно змінився — почали співати пісні про війну, пісні, які надихають людей жити далі. Якщо є дітки, які виконують тільки програму, то вона іде поза програмою, - говорить Тетяна Паламарчук.

Дев'ятирічна співачка поділилася, що підтримує зв'язок із тими військовиками, яким вона допомагала.

- Я їх дуже люблю, тому що якби не вони, ми б уже були на тім світі, України не було б. Колись на мій день народження додому приїхала третя штурмова бригада. Це був для мене дуже великий сюрприз, вони мені заграли на гітарі. Я такого зовсім не очікувала, дуже все сподобалося. У мене мрія, щоб всі військовики, які зараз на війні, повернулися живими додому, - каже Олександра.

На одному із благодійних заходів Олександра познайомилась із військовослужбовицею Сніжаною. Разом вони переспівали пісню гурту KOZAK SYSTEM — "Люди-Титани".

- Це була її мрія — заспівати з військовиками. Обрала пісню я, там текст пісні: "Ми ще повоюємо, ми ще потанцюємо". Це мене особисто дуже торкає. Я б хотіла ще потанцювати, й колись ще потанцюю. Запис пісні став для мене сюрпризом, оскільки я ніколи раніше не була в студіях. Я просто дуже полюбила цю дитину, вона є натхненням для всіх інших людей. Всі повинні розуміти, що ще війна не закінчилась, — зазначила військова.

Читайте також