Зірки надихатимуть на теплі розмови у родинному колі – гороскоп на 31 липня

Зірки надихатимуть на теплі розмови у родинному колі – гороскоп на 31 липня

31 липня поверніться до того, чим давно хотіли займатися. Настає період приємних змін. Не хвилюйтеся, що про вас подумають інші. Живіть, як подобається. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Господиням не варто експериментувати на кухні, - говорить астрологиня. - Усе підгоратиме або не допікатиметься. Краще присвятіть цей час сім'ї. Сходіть у гості. Зірки надихатимуть на теплі розмови у родинному колі. Уповільнюється обмін речовин. Не переїдайте цього дня. Вечір змусить усміхнутися. З нього розпочнеться ваш успішний серпень. Не ведіться на авантюри, ігноруйте чутки. Відчуватимете, кому довіряти не слід. Друзі намагаються звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде незабутнє побачення. Тельці, Скорпіони і Водолії заживуть по-заможному. Цим трьом знакам доля готує особливий сюрприз.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Почніть день з інтенсивної гімнастики. Багато рухайтеся. Частіше чергуйте розумову й фізичну працю. Знайдіть можливість помиритися з людьми, з якими виникали прикрі непорозуміння.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Запишіться до косметолога. Завітайте до перукарні. Час подбати про зовнішність. Похід по крамницях бажано відкласти. Куплені речі не носитимуться.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Перед вами відкриються нові горизонти. Упевнено рухайтеся до цілі. Батькам треба більше часу проводити з дітьми. Так ви станете ближчими духовно. Вони, як губка, вбиратимуть ваші поради та настанови.

Рак (22 червня - 22 липня)

Утримайтеся від придбання побутової техніки. Вона навряд чи працюватиме надійно. Зате нова косметика буде вдалою. Гарний день для задоволення естетичних потреб. Сходіть на виставку чи концерт.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Більше читайте, спілкуйтеся з людьми, що є професіоналами своєї справи. Розширюйте світогляд. Це надихне на створення нового бізнесу.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не конкуруйте з коханими. Краще допомагайте один одному, і грошей стане більше в обох. Масажуйте стопи. Це покращить самопочуття.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Шукайте нових друзів, а не коханих. Романтичні пригоди засмучуватимуть. Якщо хочете, аби відпочили очі і голова, сходіть до лісу або погуляйте у парку.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Середа - найкомфортніший день тижня. Відчуєте, що готові гори звернути. Не чекайте на допомогу. Беріться за справи, які приносять задоволення.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Прийміть запрошення на побачення. Свою пару зустрінете в соцмережах. Відчуєте себе бажаними та коханими. Нові стосунки ощасливлять надовго.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Це час випробування для закоханих. Не вирушайте разом у мандрівку, бо часто будете сваритися. Радійте успіху чоловіка чи дружину. Підтримайте їхні починання, навіть якщо для цього треба пожертвувати власними інтересами.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Погодьтеся на невеличку подорож з родиною. Незабутні враження надихатимуть увесь рік. Вами захоплюватимуться. Це вдалий час, аби запускати свій ютуб-канал. На цьому вдасться добре заробити.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Знижки в інтернет-магазинах потішать. Хороший період, аби підібрати гардероб на осінь. Отримаєте запрошення на хрестини і весілля. Родичі будуть одружуватися і народжувати дітей. Не відмовляйтеся від нагоди побути у колі родини.

Читайте також