За ціною квартири: Louis Vuitton представив брендований велосипед за $ 29 тисяч

За ціною квартири: Louis Vuitton представив брендований велосипед за $ 29 тисяч

Кожен велосипед створений вручну, а його обробка відсилає до історії бренду.

Компанія Louis Vuitton, що спеціалізується на випуску предметів розкоші, дісталася до велосипедів і випустила у співпраці з паризької мануфактурою Maison Tamboite двоколісний брендоване транспортний засіб, який показала в рекламному ролику на своєму каналі в YouTube.

Як і слід було очікувати, байки покриті монограмами Louis Vuitton і обтягнуті шкірою. Що ще більш передбачувано, так це їх ціна. Вартість одного велосипеда - 22 тисячі євро ($ 28 900),.

"Будучи символом паризького шику, велосипед Louis Vuitton ідеально підходить для двоколісних міських пригод або прогулянок по сільській місцевості, запрошуючи кожного допитливого велосипедиста, новачка або досвідченого, досліджувати горизонти, з комфортом звивисту будь-яку місцевість. Велосипед прикрашений фірмовими знаками Будинки, в тому числі квіткової ланцюгом Monogram і переплетеної рамою в формі LV. Всюди видно додаткові відсилання до спадщини Louis Vuitton, в тому числі шкіряне сідло, кермо і багажник ", - йдеться в описі до відео, на якому представлені велосипеди.

Міські велосипеди від Louis Vuitton з хромованими елементами виконані в двох стилях: зі скошеною рамою і закритою. Від виду рами залежить і їх висота. Так, байки зі скошеною рамою призначені для тих, чий зріст становить 150-165 см, а з закритою розраховані на людей зростом від 165 до 180 см. Крім того, в першому варіанті є багажник, а в другому - корзина спереду. Рама виготовлена ??з нержавіючої сталі з литими вушками, а деталі відполіровані і хромовані. Кожен байк оснащений GPS-трекером.

Кожен велосипед зібраний вручну, а ініціали LV є навіть на педалях. Транспортні засоби представлені в синьому, червоному, чорному, жовтому і інших кольорах.
Maison Tamboite, з яким співпрацював Louis Vuitton, - це бутик-виробник міських велосипедів, розташований в 12-му окрузі Парижа. У ньому працює вже четверте покоління майстрів. Їхні вироби дуже любить французька еліта, і один з таких велосипедів був у Едіт Піаф.

Відзначимо, що велосипед від Louis Vuitton все ж вийшов дешевше, ніж сумочка від нього ж у вигляді літака, ціна якої - $ 39 тисяч .

Читайте також