Як зберегти запах парфумів на увесь день

Як зберегти запах парфумів на увесь день

Якщо ваші улюблені парфуми не стійкі, не засмучуйтесь. Спробуйте один простий трюк, який демонструє користувачка TikTok Емма Мак.

Завдяки такому способу парфуми можуть протриматися на тілі увесь день. Візьміть вазелін або будь-який інший крем без запаху. Нанесіть вазелін на ті ділянки шкіри, куди зазвичай розпорошуєте парфуми, потім нанесіть туди ж духи. Тепер ваш аромат протримається набагато довше.

Секрет цього методу полягає в тому, що вазелін, власне, є олією, тому він зв'язується з олійною фазою парфумів. Це означає, що він діє як фіксатор парфумів на шкірі, що своєю чергою змушує аромат сильніше прилипати й довше триматися.

Вазелін також діє як така собі губка, вбираючи парфумерне масло і поступово вивільняючи його з часом краще, ніж це може зробити наша шкіра. Цей простий спосіб насправді може продовжити вдвічі термін дії навіть легкої туалетної води і, найголовніше, зовсім не спотворить аромат.

Парфум тримається довше на чистій та зволоженій шкірі. Тому спочатку на шкіру слід нанести зволожувальний лосьйон або крем, а сам парфум через 10 хв. Також можна використати звичайний вазелін. Він надійно закріплює аромат.

Парфум слід наносити на найтепліші ділянки тіла, де можна відчути пульс. Це шия, потилиця, зап'ястя, тильна сторона колін і ліктів. Також можна розпорошити парфум на чисте волосся, яке добре поглинає запахи.

Читайте також