Утримайтеся від флірту з новими знайомими. Ця пригода може мати небажані наслідки – гороскоп на 9 квітня

Утримайтеся від флірту з новими знайомими. Ця пригода може мати небажані наслідки – гороскоп на 9 квітня

9 квітня - день необачних учинків. Непродуманість і непослідовність у діях принесуть багато проблем цього дня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Нові ідеї виявляться безперспективними, - говорить астрологиня. - Куплені речі не служитимуть довго. Ламатиметься техніка через порушення правил користування нею. Краще вестимуться справи у вечірні години. Тож не слід наполягати на ранкових ділових перемовинах. Не варто поспішати задовольняти свої бажання. День випробування для закоханих. Утримайтеся від флірту з новими знайомими. Ця пригода може мати небажані наслідки. Невдалими виявляться експерименти із зовнішністю. Подумайте про це наприкінці квітня. Протягом дня турбуватиме головний біль. Більше відпочивайте. Запобігайте травмуванню голови. Тельцям і Терезам світить небачений успіх. Ви почуватиметеся краще за всіх.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Скільки б грошей не було у кишені, не забувайте про економію. Не варто обирати товари у кредит. Відмовтеся від звички купувати багато одягу на сезонних розпродажах.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Дочекайтеся слушного моменту і отримаєте те, на що заслуговуєте. Подбайте про покращення житлових умов. Не зволікайте із переїздом і ремонтом. Не намагайтеся завоювати чиєсь серце нахабними витівками. Тільки зіпсуєте власний імідж.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Женіть від себе думки про повернення колишньої любові. Не шкодуйте за втраченим. Знайдіть у собі сили, аби почати нові стосунки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Варто більше спати і відпочивати. Нагадає про себе втома. Не беріть на себе відповідальність за чужі проекти. Це підірве ваш імідж. Куплені цього тижня речі не носитимуться.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вдалий час, аби завести домашнього улюбленця. Не проганяйте цуценя чи кошеня, яке з'явиться на вашому порозі. Тварина стане розрадою, відводитиме від вас клопоти і неприємності.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не дозволяйте собі лінуватися. Забезпечити достатній рівень прибутку можна буде лише завдяки наполегливій праці.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не накручуйте себе. З оптимізмом дивіться у майбутнє. Відчуття спокою додадуть обереги. Одягайте амулети та беріть їх з собою, куди б не вирушили.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Станете душею компанії. Неочікувано швидко здійсняться деякі з бажань, які загадаєте вранці. Гроші самі йтимуть до ваших рук.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не критикуйте друзів та рідних. Вони будуть надто вразливими і можуть наговорити зайвого у відповідь. Краще промовчіть, коли хтось намагається вивести вас із себе. Слухайте спокійну музику.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

У ваше життя повернеться романтика. Запрошуйте на побачення, освідчуйтеся. Надходження грошей чекайте увечері. Відмовтеся від косметичних операцій. Ризикуєте нашкодити своїй зовнішності.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Беріться за справи, у яких є найкращим спеціалістом. Доля подарує вам неймовірні можливості. Скористайтеся ними, аби заробити більше.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Запропонують цікаву роботу чи вигідну співпрацю. Вдалий період, аби заявити про себе. Сили й натхнення допоможуть досягти бажаного.

Читайте також