Настав ваш час насолоджуватися життям – гороскоп на 10 квітня

Настав ваш час насолоджуватися життям – гороскоп на 10 квітня

10 квітня - вдалий день, аби займатися плануванням свого життя на наступні два місяці. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Врахуйте допущені раніше помилки, - говорить астрологиня. - Подумайте про їх усунення. Таланитиме прагматичним людям. Мрійники й романтики будуть розчаровані. Триває період ретроградного Меркурія. Проблеми з комунікаціями й транспортом ускладнюватимуть роботу. Не варто приймати остаточних рішень. Утримайтеся від покупки мобільних телефонів, комп'ютерів та інших гаджетів. Вони не працюватимуть надійно. Майте резервну суму для проведення термінового ремонту. Бережіть горло від переохолодження. Пийте теплу воду. Перед Овнами, Дівами і Скорпіонами відкриються суперможливості. Настав ваш час насолоджуватися життям.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Бракуватиме терпіння. Захочеться вирішити усе тут і зараз. Час виходити за межі чотирьох стін. Зараз бракуватиме сили, аби досягти бажаного. Скоро ви займете свої лідерські позиції.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Це вдалий час, аби змінювати зачіску, робити манікюр чи корекцію брів. Вам пасуватиме новий образ. Якщо хочете когось закохати у себе, залишайтеся собою.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Бракуватиме часу на відпочинок. Вас постійно підганятимуть. Стан форс-мажору дратуватиме. Скоро напруження спаде. Гроші надходитимуть потроху. Шукайте альтернативні джерела заробітків.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не варто приймати важливі рішення. Скоро про це пошкодуєте. Працездатність знижується. Почуватиметеся втомленими. Заробітки надходитимуть частинами. Попереду яскравий фінансовий період. Продумайте, як прибрати зайві витрати і що вам заважає заробляти більше.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не обіцяйте зайвого. Залишайтеся чесними і щирими. Дивіться, хто вас оточує. Буде кілька важливих зустрічей, які змусять засумніватися і змінять ваше майбутнє. Марно сподіватися виграти щось. У лотереї не щаститиме.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Частіше обіймайте дітей. Вони заряджатимуть позитивом. Загартування піде на користь. Забудете про нежить і кашель. Гарно заробити вдасться завдяки торгівлі. Повернуться колишні друзі.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Придбані цього дня речі радуватимуть багато років. Не варто шукати пару. Партнер буде жити за ваш рахунок. Штучне запліднення і лікування безпліддя плануйте на кінець тижня.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це час сумнівів. Підлеглі будуть сумніватися, чи роблять свою роботу правильно. Жінки почуватимуться невпевнено. Боятимуться, що виглядають не так, як би їм хотілося. Відкиньте тривоги і впевнено рухайтеся назустріч своєму щастю.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

До вас тягнутимуться люди. Але шукати свою пару поки не слід. Новий партнер намагатиметься вас перевиховати. Не відмовляйте собі у повноцінному харчуванні та відпочинку. Самопочуття покращиться.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вірте у себе. Маєте шанс добитися висот у справі, за яку візьметеся цього дня. Це час відкриттів і перемог. У коханих помітите нові риси. Захоплюйтеся тими, кого любите.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вам все вдаватиметься. Не розповідайте про свої плани. Робіть те, що задумали. Результат вас приємно здивує. Успішними себе відчують ті, хто наважився на власну справу. Заробітки зростають.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Женіть від себе лінь і депресію. Займайтеся тим, що приносить задоволення і високі заробітки. Навколо багато однодумців. Не бійтеся просити про пораду і допомогу. Вдалий час, би переймати досвід і вчитися чомусь новому.

Читайте також