Цього дня коханими та жаданими себе відчують Овни, Раки і Стрільці – гороскоп на 14 лютого

Цього дня коханими та жаданими себе відчують Овни, Раки і Стрільці – гороскоп на 14 лютого

14 лютого не поспішайте робити висновки з почутого. Ефір заповнить маса фейкової інформації. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цього дня усі кудись поспішатимуть, - каже астрологиня. - Людям бракуватиме терпіння. Тому не варто братися за справи, які потребуватимуть уваги й наполегливості протягом тривалого часу. Люди багато фантазуватимуть. Дружні зустрічі проходитимуть вдало. Ділові перемовини можуть зайти в глухий кут. Не час купувати авто. Підвищується метеозалежність. Може непокоїти головний біль. Частіше робіть перерви на відпочинок. На вечір забронюйте столик в улюбленому ресторані чи приготуйте щось оригінальне на кухні. Це допоможе зблизитися з коханими. Довірте їм власні переживання. Цього дня коханими та жаданими себе відчують Овни, Раки і Стрільці. Ці три знаки здатні закохати у себе будь-кого. Ваша зовнішність приголомшуватиме, а вдало підібраний стиль одягу заворожуватиме представників протилежної статі. Цей День святого Валентина ви запам'ятаєте надовго. Закохуйтеся, плануйте перші побачення, освідчуйтеся у коханні.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Перейматиметеся всім навколо наскільки, що забудете про власні справи. Годі боятися, час діяти. Зараз вам вдаватиметься майже все. Не бійтеся братися за справи, у яких ви новачок. Швидко навчитеся справлятися з новими обов'язками.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вам жадатиметься відпочинку. Вихідний беріть на день-два, не більше. Без вас справи навряд чи рухатимуться вперед. Якщо в домі з'явиться домашня тварина, вона стане талісманом для родини.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Допомагайте тим, хто просить. Не нав'язуйте свої послуги знайомим, які не потребують цього. Якщо кортить щось змінити тут і зараз, почекайте. Особливо якщо йдеться про переїзд до коханих. Це рішення розчарує обох.

Рак (22 червня - 22 липня)

Багато справ відкладете, бо не знаходите спільної мови з колегами. Віддайте ініціативу партнерам. Самі проведіть цей час у відпустці, складайте плани до кінця зими. Уникайте ремонтів. Випари фарби та лаку викличуть запаморочення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гарно піде торгівля. Рекламуйте товари в інтернеті, просіть клієнтів залишати позитивні відгуки про ваші послуги в соцмережах.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Голова розболиться через зміну погоди. Обмежте прийом знеболювального. Не плутайте друзів із психологами. Балачки втомлюватимуть їх.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Довіряйте передчуттям. Випадковостей не буде. Беріть від життя усе. Вдалий період для купівлі будинку чи гаража. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Бачитимете людей наскрізь. Заробітки зростуть, якщо ви того захочете. Не здавайтеся і шукайте роботу мрії.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Хвилюватиметеся через літніх родичів. Частину грошей віддайте для підтримки їхнього здоров'я. Одягайтеся тепло. Є ризик простудити нирки та ноги.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Грошей небагато, але зумієте зекономити, ні в чому собі не відмовляючи. Багато хто дізнається, що при надії. Не лякайтеся, якщо не планували вагітність. Народжуватимуться сильні і мудрі нащадки, які прославлять ваш рід.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не здавайте в ремонт побутову техніку. Під час купівлі смартфону одразу оберіть захисне скло і чохол. Надсилайте теплі повідомлення дітям. Це підніматиме їм настрій і додаватиме натхнення.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не мчіть вперед. Тримайтеся за позиції, яких досягли. Інакше станете заручником фінансових рішень. Частіше телефонуйте батькам. Лазерні операції перенесіть.

Читайте також