Це день невдалих авантюр – гороскоп на 11 квітня

Це день невдалих авантюр – гороскоп на 11 квітня

11 квітня довіряйте своєму серцю та інтуїції. Це допоможе розібратися у власних бажаннях і порозумітися з коханими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день невдалих авантюр, - говорить астрологиня. - Не час змінювати місце роботи чи проживання. Утримайтеся від експериментів на кухні. Ставтеся критично до нової інформації. Особливо до сенсаційних новин та одкровень. Протягом четверга люди гостро відчуватимуть несправедливість. Намагайтеся не ображати близьких і знайомих. Так недовго нажити собі ворогів. Завершуйте розпочаті раніше справи. Виправляйте помилки. Повертайтеся до нерозв'язаних колись питань. Старт нових проєктів краще планувати на наступний день. Підвищується агресивність тварин. Оминайте вуличних собак. Не дратуйте домашніх улюбленців. На Левів, Терезів і Водоліїв чекає багато грошей та кар'єрний ріст. Вашому щастю не буде меж.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Звільніть простір від усього, що створює незручності. Позбутися нав'язливих думок допоможе розмова з психологом або другом. Економте. Задовольняти усі свої забаганки зараз не час.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Кінець робочого тижня буде щедрим на зустрічі. Це день службових романів. Не робіть серйозних ставок на майбутнє. Стосунки з колегами триватимуть до літа.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не вирушайте далеко від дому. Відрядження і подорожі краще перенести. Заробітки потішать. Утримайтеся від позики. Повернути борги буде не під силу. Не суньте носа у чужі справи. Годі роздавати поради, якщо вас про це не просять.

Рак (22 червня - 22 липня)

Дотримуйтеся обіцянок, які давали, коли влаштовувалися на роботу. Будьте чесними самі з собою та з роботодавцями. Вас тягнутиме на екстрим. Зажадаєте випробувати і вразити коханих. Пригоди нічого хорошого не обіцяють.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Намагайтеся не починати нові проєкти. Вони не виправдають ваших планів. Зараз не час витрачати гроші на речі, які не потрібні. Кохані нарікатимуть, що їм бракує уваги. Раніше повертайтеся додому. Приготуйте разом вечерю. Багато свіжих ідей підкажуть вам діти.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Великі покупки краще скасувати. Допомагайте людям у скруті. Вам це повернеться сторицею. Діалог з коханими не складеться. Не хотітиметься повертатися з роботи додому.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Усі справи завершіть у четвер. На вихідних підбийте підсумки. Не беріться за втілення одразу кількох проектів. Грошей буде обмаль. Доведеться зосередитися на чомусь одному.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не час байдикувати і відпочивати на лаврах. Контролюйте робочий процес, аналізуйте та вчасно вносьте корективи. Вкладайте кошти в облаштування житла. Меблі купуйте у четвер до обіду, одяг - увечері. Він довго носитиметься та не вийде з моди.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вас часто відволікатимуть від роботи. Буде багато незапланованих зустрічей. Це невдалий час аби з кимось вести переговори. Домовленості будуть ненадійними. Найважливіші справи завершіть до п'ятниці.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Від своїх планів доведеться відмовитися, якщо не навчитеся перерозподіляти роботу на підлеглих. Шукайте помічників, які готові вас підмінити. Грошей у кишені буде достатньо. Але від придбання одягу і взуття краще утриматися.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Очікується ряд вигідних фінансових пропозицій. Скористайтеся нагодою заробити більше грошей. Душевні розмови з рідними можуть закінчитися сваркою та напруженням в домі. Вам захочеться усамітнитися.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вдалий час, аби працювати на землі. Добре ростиме усе посаджене та посіяне. Не варто купувати комп'ютери та телефони. Вони часто ламатимуться. Утримайтеся від встановлення нового програмного забезпечення. Втратите багато цінної інформації.

Читайте також