Таланитиме працьовитим. Не бійтеся складних завдань – гороскоп на 20 лютого

Таланитиме працьовитим. Не бійтеся складних завдань – гороскоп на 20 лютого

20 лютого боріться за свою мрію. Є шанс отримати те, чого давно бажаєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Вівторок може стати днем втілення у життя давно виношуваних планів, - говорить астрологиня. - Також це чудовий час, аби загадувати бажання. Мрії Тельців, Терезів і Риб здійсняться у найближчі пів року. Та не слід сподіватися лише на удачу. Таланитиме працьовитим. Не бійтеся складних завдань. Беріть на себе відповідальність. Шукайте нових партнерів по бізнесу. Знадобиться уміння переконливо говорити. Гарний день для початку нового курсу навчання. Особливо коли йдеться про практичні навички. Переймайте досвід майстрів. Стримуйте свій апетит. Їжа добре засвоюватиметься організмом. Швидко набиратимуться зайві кілограми.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не знатимете, за що взятися. Розгубленість викликатиме небажання рухатися вперед. Нагадають про себе нерозв'язані родинні конфлікти. Контролюйте свою вагу. На дієти сідати не слід. Нашкодите гормональній системі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Кохані присвячуватимуть вам менше часу, ніж раніше. Візьміть на себе частину домашніх обов'язків. Турбуватиме задишка. Зменшіть навантаження у спортзалі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не час брати відпустку. Інакше опустите можливість повноцінно реалізувати себе. Не відмовляйтеся від додаткових обов'язків, інакше це позначиться на вашому заробітку. Щасливо проживуть цей місяць пари, які довіряють одне одному. Ревнивцям буде непросто.

Рак (22 червня - 22 липня)

Оздоровлення і мандрівки підуть вам на користь. Зумієте покращити фізичну форму. Приймайте перешкоди, як стимул для більш наполегливої роботи.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Розвивайте у собі дисциплінованість і пунктуальність. Це сприятиме кар'єрному росту. Беріться за роботу у доброму гуморі. Тоді будете успішними та досягатимете свого.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Наполеонівські плани будувати зарано. Поступово рухайтеся до своєї мети, не бійтеся додаткової роботи. Не треба змінювати імідж. Це буде невдало.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Оптимістичний день. Підсумуйте, що вдалося зробити протягом зими. Натхнення і працездатність допоможуть досягти бажаного. Шукайте яскравих особистостей, які можуть стати вашими потенційними партнерами. Більшого досягнете у команді.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вдалий період для закладання фундаменту. Будинок швидко зведете. Купувати нерухомість краще наступного тижня. Не вимагайте від оточуючих співчуття. Навряд чи пожаліють і допоможуть. Це день людей ділових і впевнених у своїх силах.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Бажання не співпадатимуть із вашими можливостями. Важко буде впоратися із виплатами. Скористайтеся заощадженнями. Кишеня наповниться наступного місяця. Не випробовуйте можливості шлунку. Корисною буде дієта.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Будьте готові змінювати плани. Кінець місяця виявиться плідний і цікавий. Відкладіть переїзд на нове місце проживання. Не зловживайте парфумами. Нудитиме від різких запахів. Надокучатиме головний біль.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Сходіть на мовні курси, навчіться водити авто. Задовольніть свої інтелектуальні потреби. Не варто добиватися уваги людей, які вам подобаються. Симпатія не буде взаємною. Уникайте любовних трикутників.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не намагайтеся комусь сподобатися. Ваші оригінальні ідеї не всім будуть зрозумілими. Зачекайте до весни. Не шукайте своєї пари. Стосунки швидко розчарують. Уникайте спиртних напоїв. Вразливою буде печінка.

Читайте також