Що говорить про вас підсвідомість: тест по картинці

Що говорить про вас підсвідомість: тест по картинці

Виберіть око і дізнайтеся правду про те, яким ви є насправді

Пропонуємо пройти психологічний тест, який розповість, що про вас каже ваша підсвідомість. Виберіть око на картинці і дізнайтеся, якою ви є насправді людиною. Результат читайте нижче.

Око 1.

Ви дуже скуті, вам варто трохи більше відкриватися. Заводьте знайомства та налагоджуйте соціальні зв'язки. Замкненість - це спосіб вашого самозахисту, але іноді вам корисно виходити з зони комфорту.

Око 2.

Ви не дуже щира людина. Ви часто брешете і багато приховуєте, що може у результаті погіршити ваше становище. Все сокровенне стає вашою реальністю, не бійтеся того, до чого може привести правда.

Око 3.

Ваша свідомість бореться з підсвідомістю. Щось глибоко всередині хоче докричатися до вас, щоб сказати, що ви не такі самотні, як думаєте. Поруч з вами є люди, яким можна довіряти, і ті, хто вас підтримує. Настав час подумати, що ви можете віддати їм натомість.

Око 4.

Ви побоюєтеся всього нового: міняти роботу, місце проживання, свої погляди та оточення. Підсвідомість наче вибудовує бар'єр навколо вас, за який ви не можете переступити. Подумайте, чи щасливі ви за своїм парканом.

Око 5.

Ви працелюбні та завзяті. Вам важливо робити кар'єру, тому на стабільному місці без росту вам стає нудно та складно. Але ваша підсвідомість говорить про те, що вам потрібно залишити на роботі все, як є, і зайнятися собою і своїм сімейним гніздечком.

Око 6.

Ви ставите бажання оточуючих людей вище своїх особистих інтересів. Ви на багато чого підете, аби вашим рідним та друзям було комфортно. Ваша підсвідомість просить вас прислухатися до себе та не бути жертвою.

 

Джерело: 1+1

Читайте також