Легкий верхній одяг на весну: модні тренди

Легкий верхній одяг на весну: модні тренди

Весною хочеться повністю помінятися, скинути набридлі зимові пальта або шуби.

Красивий і модний легкий верхній одяг дозволить змінити свій образ, зробити його свіжим, цікавим. Але які куртки чи плащі вибрати? Розглянемо тренди у легкому верхньому одязі на весну 2022 року.

Пальто із деніму

Цього модного сезону речі з деніму знаходяться на піку популярності. Ви можете сміливо створювати total denim look або комбінувати такі речі з іншим одягом. Ефектно виглядає легке джинсове пальто, яке може поєднати всі деталі у вашому образі. Зверніть увагу на класичний синій колір, моделі з потертостями або у свіжих, світлих відтінках.

Верхній одяг з квітковим принтом

Стилісти пропонують не відмовлятися від квіткового принту та навесні 2022 року. Він чудово виглядає на легкому верхньому одязі, у тому числі пальто, курточках, плащах. Вибирайте одяг із флористичними мотивами, щоб виглядати дивовижно.

Пончо, кейп

Бажаєте створити незвичайний образ? Вибирайте на теплу весну легке пончо, з яким вам вдасться зробити цікавий багатошаровий образ. Комбінуйте його зі світшотом, сорочкою, блузкою.

Яскравий плащ чи пальто

Навесні 2022 року ви можете виглядати яскраво та оригінально. Дизайнери пропонують комбінувати різні відтінки, у тому числі червоний і зелений, синій і жовтий, фіолетовий і блакитний, а також інші. Добре виглядають барвисті пальта і плащі, в яких ви точно виділятиметеся, а ваша весняна цибуля порадує.

Класичний тренч

Тим, хто любить елегантність та класику, сподобаються прості тренчі у бежевих відтінках. Вони відносяться до речей базового гардеробу, поєднуються з будь-яким одягом. Наприклад, їх можна надягати до штанів, джинсів та сукень. Крім бежевих тренчів, модними цього сезону будуть сірі, ніжно-блакитні, ніжно-жовті та рожеві.

Джинсова куртка

Не виходять із моди джинсові курточки, за допомогою яких можна створити стильний міський образ. Вибирайте укорочені моделі, а також варіанти із хутром, поясами, принтами. Вони чудово виглядатимуть зі спідницями, джинсами, спортивним одягом.

Легка вітровка

Ця курточка чудово захищає від вітру і буде чудовим вибором на теплу весну. Її краще поєднувати зі спортивним костюмом та кросівками. Також її обирають для прогулянок містом.

Анорак

Замініть цим легким верхнім одягом класичний жакет і виблискуйте. Анорак чудово поєднується із кросівками, а також класичними туфлями. Ви можете одягати його зі штанами, сукнею та спідницею.

Бомбер

Це одна з наймодніших курток на теплу весну, яка порадує своєю легкістю та привабливістю. Стилісти пропонують нам бомбери зі шкіри, а також у стилі мілітарі. Зверніть увагу і на моделі у яскравих неонових відтінках.

Косуха

Така шкіряна куртка не виходить із моди протягом багатьох сезонів. І цієї весни не варто ховати її у шафі. Поєднуйте її зі спідницями, сукнями, джинсами, брюками. Вона добре підходить під спортивне взуття та туфлі на підборах.

Жилети

На теплу весну можна вибирати прості та зручні жилети. Цього сезону модними залишаються хутряні моделі, а також стьобані. Останні завойовують популярність цікавим зовнішнім виглядом та оригінальним кроєм. Ви зможете доповнити свій модний образ та сховатися від вітру.

 

Читайте також