Прощавай, друге підборіддя!

Прощавай, друге підборіддя!

Обвисла шкіра на шиї та друге підборіддя можуть з'являтися не тільки у людей похилого віку. Багато хто стикається з такою проблемою і не знає, як її усунути без операцій та "уколів краси". Однак прибрати друге підборіддя можна і в домашніх умовах.

Які вправи впораються з обвислою шкірою на шиї і як позбутися другого підборіддя розповідає РБК-Україна з посиланням на блогерки TikTok Даніель Коллінз, яка займається йогою і розповідає про це своїм підписникам.

Три вправи для боротьби з другим підборіддям - вони допоможуть будь-якій людині Для цієї простої зарядки вам не треба йти до спортзалу чи купувати спеціальні тренажери. Вправи можна робити як вдома, і на роботі. Вам потрібно лише зручно сісти та витратити не більше двох хвилин.

Вправа перша.

Сядьте рівно, а потім поверніть голову. Почніть злегка тягнути підборіддя догори, при цьому намагайтеся дотягнутися язиком до кінчика носа. У такій позиції вам потрібно провести небагато часу. Порахуйте до 20, після чого повторіть цю вправу, повертаючи голову в інший бік.

Вправа друга.

Вона не тільки допоможе прибрати друге підборіддя, а ще й "виправить" поставу. Експерт зазначила, що через роботу за комп'ютером люди починають сутулитися, тому ця вправа підійде всім, хто проводить біля екрана більшу частину свого життя. Просто сядьте рівно і заведіть руки за спину, наче вони ваші крила. Натягніть руки і тримайте їх у такому положенні, а потім починайте плавно повертати голову з боку на бік.

Третя вправа.

Для неї вам теж не доведеться вставати. Покладіть пальці рук на ключиці, а голову підіймайте уверх. Відчуйте "натяг" і трохи виведіть вперед нижню губу. Зробіть чотири вдихи, після чого починайте плавно опускати голову донизу. Потім знову підіймайте обличчя до неба, продовжуючи "натягувати" шкіру шиї та підборіддя.

Читайте також