Приймайте рішення, добре зваживши всі

Приймайте рішення, добре зваживши всі "за" і "проти" – гороскоп на 1 квітня

1 квітня зменшуйте витрати. Куплені цього дня речі не принесуть задоволення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цей понеділок створює забагато перепон для досягнення мети, - говорить астрологиня. - Триває сезон затемнень. Спадає Місяць. Меркурій зупиняється й незабаром перейде в ретроградний рух. Не варто прагнути просування нових проєктів і проводити рекламні акції. Вони матимуть неочікувано негативний результат. Відкладіть початок нового курсу навчання. Не час відправлятися в подорож. Займайтеся звичними поточними справами. Не поспішайте з висновками. Приймайте рішення, добре зваживши всі "за" і "проти". Не варто пересаджувати квіти. Вони погано ростимуть. Бажано скасувати візит до стоматолога. Його робота не задовольнить вас. Доля винагородить найкращих. Щасливчиками себе відчують Тельці, Діви, Леви та Скорпіони.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не відкладайте свої справи на завтра. Це буде на руку конкурентам. Зумієте придбати недорого річ, про яку давно мріяли. Прислухайтеся до порад батьків, братів і сестер. Гарне почуття гумору допоможе легко здолати негаразди.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Користуйтеся усіма шансами, які випадатимуть на вашому шляху. Пильнуйте за змінами на робочому місці. Будьте готові вчасно зреагувати. Пан або пропав. Не кидайте ситуацію напризволяще.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Починається період постійних змін. Вам пропонуватимуть нові завдання, за які раніше не бралися. Це вам буде не до вподоби. Фінансові справи ідуть угору. Дійте сміливо.

Рак (22 червня - 22 липня)

Ви часто не розумітимете людей, які вас оточують. Багато хто відверто дратуватиме. Розумно розпоряджайтеся грошима. Не варто брати позики. Утримайтеся від пошуку романтичних пригод. Витратите багато сили, але бажаного результату не досягнете.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Зараз час витрачати кошти на покупки, про які давно мрієте. Важко буде підтримувати діалог з новими знайомими. Доля випробовуватиме вас на стійкість і вірність. Поряд може опинитися два партнери. Вчасно зробіть свій вибір.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не будуйте наполеонівських планів. Налагоджувати новий бізнес не слід. Є ризик понести збитки. Друзі і знайомі допоможуть налагодити діалог з коханими.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Здаватиметься, що удача не на вашому боці. Те, що іншим даватиметься легко, вам буде не під силу. Зачекайте. Триває тиждень випробувань, із яких вийдете переможцем. Залишайтеся порядними, не переступайте через свої принципи.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Впевнено рухатиметеся до мети, бо знаєте чого хочете. Не ведіться на обіцянки. Ваша сила у вашій поміркованості. Не дозволяйте нікому вас підганяти. Ініціатива вдома залишиться за родичами. Дозвольте їм приймати рішення. Ви будете задоволені результатом.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не беріться за справи, які вимагають пробивних здібностей. Зараз ви не здатні когось переконати чи переманити на свою сторону. Не позичайте людям гроші. Бо ще залишитеся винними.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто починати ремонт в оселі та змінювати імідж. Результатом залишитеся незадоволені. У першій половині дня краще скасувати банківські розрахунки. Збільшується кількість крадіжок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Удача посміхнеться тим, хто довго працює над якимось проектами. Не здавайтеся. Перемога за вами. Утримайтеся від дискусій у понеділок. Люди поводитимуться агресивно. Суперечка можуть закінчитися бійкою. Терпіння забракне.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відчуєте полегшення. З оптимізмом дивитиметеся у майбутнє. На душі настане справжня весна. Вистачатиме енергії і наснаги щось робити.

Читайте також