Могилевська назвала свої табу в вихованні дочок

Могилевська назвала свої табу в вихованні дочок

Співачка Наталія Могилевська вважає те, що вона наважилася стати прийомною мамою, одним із найпрекрасніших рішень у своєму житті.

Яких правил вона дотримується в їхньому вихованні та чому так старанно оберігає Софію та Мішель від уваги широкого загалу, 48-річна артистка розповіла в інтерв'ю Ukraine World News.

Наталія виховує двох прийомних доньок Могилевська зізналася, що обидві донечки мають хист до музики, але на одній сцені з зірковою мамою шанувальники їх навряд чи побачать.

- Вони дуже класно співають. І співають, і танцюють, і музичні дуже, дуже швидко вчать мамині пісні: "Мама співає по радіо, я все знаю, я все повторюю", - похвалилася співачка. - Але ж вони тільки-тільки щойно почали приходити до тями. Вони настільки були травмовані і налякані, настільки було просто страшно, що якась людина підійде до них, щось спитає. Було страшно, що в тому садочку до них підійбуть і скажуть щось на кшталт: "Вона тобі не рідна", от не хочеться цього. Хочеться, щоби вони так (як зараз) спокійно, тихенько живуть, ніхто їх не чіпає. В їхніх школах не знають, чиї вони діти. В садочку не знають, чиї вони діти.

Софію та Мішель співачка порівняла з паросточками, які дуже легко розтоптати. Наталія переконана, що дівчатам потрібен час, щоби зміцніти і стати "деревами".

- Я можу сказати, що це рішення було одним із самих прекрасних рішень у моєму житті. От перше рішення - коли я вирішила взагалі співати в дитинстві, і друге - ось це рішення всиновити двох моїх дівчат. Кращого рішення в житті я не знаю, - зізналася вона.

Зі слів Могилевської, поява дітей у її житті відбулася дуже швидко, тож читати відповідну літературу та вчитися бути мамою їй теж довелося в темпі. У вихованні дочок артистка категорично намагається не припускатися помилок, яких припускалися її батьки. Наталія визнала, що в дитинстві отримувала "по сраці".

- Я не б’ю і не кричу. Ці речі травмують і травмували мене. І взагалі травмують людей. Я сьогодні читаю книжки, як треба виховувати. І я розумію, що нормальна спокійна бесіда, очі, які тебе зрозуміли - це набагато швидший спосіб, як навчити дитину. "Дати по сраці" - це довгий шлях, через образи, травми і решта. Тобто це дитяча поведінка у батьків. Доросла поведінка, вона інша: давай сядемо, давай поговоримо, що тобі не зрозуміло. Я для тебе повністю безпечна. Давай так домовимось, я все одно буду тебе любити, що би ти не зробила. Чим я можу тобі як батько, як мати допомогти?, - поділилася Могилевська.

- Солодка моя, сонечко, запам'ятай: навіть якщо ти не будеш вчити ту англійську, будеш інколи мене обманювати, бо будеш боятися сказати правду, знай, що би ти не зробила, я все одно тебе буду любити. Просто за те, що ти є, - ці слова, сказані нею одній із дівчаток, змусили ту розплакатися, пригадала Наталія.

Нагадаємо, під час повномасштабної війни в житті Наталії з'явилися не лише омріяні діти, а і коханий чоловік.

Читайте також