Прислухайтеся до власного серця. Намітяться цікаві фінансові перспективи – гороскоп на 28 лютого

Прислухайтеся до власного серця. Намітяться цікаві фінансові перспективи – гороскоп на 28 лютого

28 лютого доведеться переглядати свої плани. Не дозволяйте песимізму оволодіти вами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Ставтеся по-філософськи до втрат і нереалізованих задумів, - говорить астрологиня. - Іноді це приносить неабиякі корисні плоди у майбутньому. Прислухайтеся до власного серця. Намітяться цікаві фінансові перспективи. Час визначитися, куди рухатися далі. Зірки утримуватимуть вас від помилкових дій. Цього дня все таємне стає явним. Несподівано знаходитимуться загублені речі. Утримайтеся від переїзду на нове місце проживання. Не варто також укладати домовленості про операції з нерухомістю. Це краще зробити наприкінці тижня. Тельці, Терези і Водолії будуть насолоджуватися життям. Ці три знаки відчують полегшення і розпочнуть суперуспішний період. Гора з плечей. Усе погане відійде та забудеться. Будуйте плани і закладайте фундамент для наступних перемог.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Надмірна самовпевненість нашкодить. Умійте сумніватися в правильності своїх суджень. Після обіду з'являться сили та можливості щось змінити на краще. Не проґавте свій шанс.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Прислухайтеся до батьківської поради. Їхній досвід стане у нагоді. Озирніться навколо. Підказки, що робити далі, отримаєте від людей, які випадково траплятимуться на вашому шляху.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Язик – ваш ворог. Стежте за словами. Те, що скажете по секрету, скоро використають проти вас. Вранці отримаєте пропозиції, перед якими важко буде встояти.

Рак (22 червня - 22 липня)

Ризиковано у ці дні змінювати колектив, а керівництву – звільняти підлеглих, з якими працювали пліч-о-пліч багато років. Запаморочення виникають через проблеми з шийним відділом хребта. Відвідайте ортопеда.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Наплануйте побільше справ. День загострення конфліктів між старшим і молодшим поколіннями. Майте терпіння. Не наговоріть зайвого рідним і друзям. Дозвольте їм учитися на своїх помилках.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не втікайте від власних обов'язків. Від успішності зараз багато чого залежатиме. Вчасно беріться за справи і доводьте їх до порядку. Особливими себе відчуєте в обіймах коханих. Прийміть запрошення на побачення.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Грошей вдосталь. Купуючи продукти для себе, озирніться навколо. На касі розрахуйтеся за бабусю чи дідуся, які витрачають на хліб останні кошти. Добро повернеться до вас сторицею.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Працездатність знижується. Добре обдумайте, перш ніж щось купити, продати чи підписати. Багато абсурдних рішень буде прийнято вранці. Це чудовий час, аби попрощатися зі шкідливими звичками. Легко буде кинути курити.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Негаразди обійдуть вас стороною. Сил і мудрості вистачить, аби пройти по мінному полю неушкодженим. Прислухайтеся до підказок долі і порад літніх родичів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не марнуйте час на людей, які використовують вас у власних цілях. Краще витратьте цінні години на себе. Вдалий час, аби записатися у спортзал чи басейн. Це допоможе зробити фігуру ідеальною.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Тиждень дозволить почуватися фінансово незалежними. Закладете фундамент для безхмарного майбутнього. Не пускайте у свої справи нових знайомих, бо нашкодять. Більше часу проведіть з дітьми. Допоможіть їм порадою або просто вислухайте. Бережіть очі від травм. Підбирати окуляри краще наступного тижня.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Перенесіть на тиждень святкування річниці та новосілля. Кохані змусять хвилюватися, бо затримаються в дорозі й не відповідатимуть на дзвінки. Обніміть їх під час зустрічі й не з'ясовуйте стосунків. Видаляти шпори на ногах краще у вихідні.

Читайте також