Поради від запаморочення

Поради від запаморочення

Серед проблем людей старшого віку є запаморочення та забудькуватість. Після 50 років відбувається порушення обмінних процесів, через склерозування судин кров належним чином не доходить до голови, відповідно, головний мозок працює погано, спостерігається випадання пам’яті.

А все тому, що наслідком порушеного кровообігу є кисневе голодування, внаслідок чого виникають перервані нейронні зв’язки в роботі головного мозку. В цьому разі наповненню судин киснем сприятимуть кисневі коктейлі, вживання яких сприятиме донесенню до голови чистих порцій кисню. При цьому добре спрацьовує комбінований спосіб, коли кисень пропускають крізь спеціальний лікарський трав’яний збір, а також дихають через кисневі маски. Все це разом максимально наповнює мозок киснем.

Людям поважного віку дуже добре вживати глід. Це найперша помічна рослина при захворюваннях судин. 5 ягід запарити 250 мл окропу, настоювати 30 хвилин і пити як чай 1-2 рази на день протягом місяця. Також добре приймати фітопрепарати на основі комбінації часнику та глоду. Часник — природний спалювач холестерину, а глід поліпшує стан судин, отож допомагає позбутись забудькуватості. Через здорові, не закупорені судини кров легко доносить кисень до мозку.

Поліпшує еластичність судин, сприяє омолодженню клітин мозку центелла азіатська (готу кола). Вона усуває запаморочення, сприяє кращому кровообігу і поліпшує пам’ять навіть за деменції (вікових змін мозку). Екстракт рослини приймати по 10 крапель на 50 мл води тричі на день. Курс — три місяці. Затим зробити місячну перерву та повторити 1-2 курси.

Перед застосуванням рекомендацій обов'язково порадьтеся з лікарем.

Читайте також