Пес-турист їсть, як король, і живе у розкіших готелях

Пес-турист їсть, як король, і живе у розкіших готелях

Трирічний пес породи чихуахуа на ім'я Бао із Торонто подорожує світом у розкішних п'ятизіркових готелях. Зі своєю власницею Ха Тхі Нгок Тран за останні два роки побував у Парижі, Мексиці та Альберті.

37-річна жінка займається фінансами. Отримала Бао під час пандемії COVID, пише nypost.

- Я ніколи не хотіла подорожувати без нього, тому що він мій хлопчик", — говорить жінка.

Першою подорожжю пса був чотиригодинний політ до Лейк-Луїза, Альберта. Відтоді собака та його власниця перетнули океан. У Парижі пес зупинився в готелі Louvre Saint-Honore і повечеряв у культовому Cafe de Flore, а також зробив зупинку біля Ейфелевої вежі.

У Бао є гардероб із 75 предметів вартістю 2500 доларів, включаючи такі речі, як шовковий шарф Chanel, блискучі піджаки та светри з високим горлом.

- Мені подобається поєднувати його одяг із моїм нейтральним естетичним пальто та денімом, але Бао любить гавайську сорочку під час відпустки, — сказала Тран.

Вона також зазначила, що коли бере домашнього улюбленця в подорож, то є додаткові витрати, але вона сказала, що це більш ніж того варте.

Вдома Бао також харчується як король. Дотримується поживної сирої їжі, включаючи домашній кістковий бульйон для зміцнення здоров'я суглобів.

Три роки тому Тран завела обліковий запис в Instagram для Бао, ділячись подорожами та модними вбраннями. Відтоді на Бао підписалося понад 166 тисяч осіб і він навіть містить посилання на одяг у своєму профілі. У майбутньому вони з Бао планують відвідати Беверлі-Хіллз.

Читайте також