Особливими щасливчиками себе відчують Овни, Леви, Терези, Скорпіони і Стрільці - гороскоп на 26 березня

Особливими щасливчиками себе відчують Овни, Леви, Терези, Скорпіони і Стрільці - гороскоп на 26 березня

26 березня не засиджуйтеся вдома і не зациклюйтеся на дрібницях. На активних і цілеспрямованих чекає успішний і плідний день. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Придивляйтеся, які пропозиції принесе цей день, - говорить астрологиня. - Доля буде щедрою на подарунки. Перш ніж погодитися на нову посаду, співставте свої сили і можливості. Не хапайтеся за те, чого потягнути не спроможні. Нашкодите своєму авторитету. Відкладіть придбання парфумів і косметики. Покупкою будете розчаровані. Нове взуття обирайте увечері, покупку одягу перенесіть на вихідні. Особливими щасливчиками себе відчують Овни, Леви, Терези, Скорпіони і Стрільці. Ці п'ять знаків зірвуть джек-пот.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Остерігайтеся нав'язливих співбесідників. Деякі номери в телефоні давно слід заблокувати. Ввечері вдасться зрушити справи на краще. Доки інші відпочиватимуть, вам треба попрацювати. Процедури омолодження відкладіть. Шкіра відреагує алергією.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Всі навколо відволікатимуть від роботи. Не заходьте в соцмережі протягом дня. Стережіться тих, хто намагається підкорити ваше серце через листування в інтернеті. Невдалий час для знайомств та побачень.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Будьте відважні й наполегливі. Не бійтеся йти напролом і змінюватися, як того вимагають обставини. Стосунки з коханими зайшли в глухий кут. Дайте милим трохи часу, аби визнали власні помилки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Почне вдаватися те, що раніше йшло з перешкодами. Кохані з головою поринуть у роботу, приділятимуть вам менше уваги. Повалятися разом біля телевізора навряд чи вдасться. Використайте цей час, аби розпланувати весну.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не бійтеся конкурентів. Вам вдасться все, їм - нічого. Отримаєте вигідні фінансові пропозиції. Варто відіслати резюме. Роботодавці віддадуть перевагу вам.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Невелика удача дозволить солідно покращити фінансові справи. Напруження в домі спаде. Обніміть коханих. Годі бурчати на дітей. Вони ще більше замкнуться в собі.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища. Працьовиті шукають можливості, ледачі - причини. Якщо хочете чогось досягти, прокидайтеся раніше і працюйте удвічі більше.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Триває коридор затемнень. У цей час найкраще займатися самопізнанням. Вивчайте родовід, записуйте спогади старших членів родини. Збирайте фото пращурів для сімейного архіву. Це згодом допоможе вам знайти відповіді на багато питань.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Робочі проблеми залишайте поза домом. Кохані втомилися від бурчання. Цінуйте те, що маєте. Вдаватиметься все, що зробите самі. Вдалий час для придбання кухонної техніки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Важко поєднувати роботу й особисте життя. Вам хотітиметься одного, коханим – зовсім іншого. Загостриться інтуїція. Кризу переживуть пари, які готуються до шлюбу. Дехто передумає створювати сім'ю.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Уникайте співпраці зі службами доставки. Кур'єри псуватимуть ваше обладнання і посуд. Легко буде знайти друга. Помітите, наскільки цікавими натурами оточили себе цього року. Нові знайомі надихатимуть та підставлять сильне плече.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Легко буде кинути пити і курити, зав'язати з ігроманією. Це кармічний час. Не буде нічого випадкового. Багато хто не знатиме, що робити далі. Підказку отримаєте уві сні.

Читайте також