Невдовзі приймальне відділення обласної клінічної лікарні запрацює по-новому

Невдовзі приймальне відділення обласної клінічної лікарні запрацює по-новому

У приймальному відділенні обласної клінічної лікарні тривають завершальні опоряджувальні роботи. Наразі реконструйовано та добудовано майже 1 000 квадратних метрів площі.

Про це повідомляє Рівненська обласна державна адміністрація.

«Це революційний проєкт, адже невдовзі наше відділення буде сучасним та доступним. До прикладу, автомобіль швидкої зможе безперешкодно заїжджати на спеціальний пандус відділення. Пацієнт автоматично буде проходити КТ, МРТ, цифровий рентген, УЗД та ендоскопію. І це все тут, на місці»,- розповідає в.о. головного лікаря обласної клінічної лікарні Валентин Піонтковський.

За його словами, у сучасному приймальному відділенні будуть надавати невідкладну медичну допомогу, прийматимуть пацієнтів та розподілятимуть у відділення лікарень, а ще – зможуть ставити попередній діагноз.

Високоспеціалізовану допомогу лікарі зможуть надавати завдяки й сучасному обладнанню. Зокрема, спіральний комп’ютерний томограф, МРТ, цифровий рентген-апарат, ендоскопічна стійка та УЗД.

Варто зазначити, що приймальне відділення, як і лікарня в цілому, працюватимуть у цілодобовому режимі. Такий масштабний об’єм робіт виконують в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Нагадаємо, окрім цього, будівельники завершують ремонтні роботи приймальних відділень у Сарненській, Рокитнівській та Березнівській ЦРЛ.

Читайте також