Не відкладайте важливе на потім – гороскоп на 18 березня

Не відкладайте важливе на потім – гороскоп на 18 березня

18 березня буде вдалим для більшості справ і рішучих дій. Але не варто відкривати новий бізнес. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Розпочинається останній тиждень напередодні коридору затемнень, - говорить астрологиня. - Зробіть його продуктивним. Через два дні, 20 березня, матимемо день весняного рівнодення. Він матиме особливий вплив на Овнів і Терезів. Щасливчиками себе відчують Стрільці та Козороги, багатими та продуктивними стануть Тельці та Водолії. Не гайте часу. Не відкладайте важливе на потім. Не позичайте грошей. Їх важко буде вчасно повернути. Вдалою буде покупка одягу та взуття. Знайдіть можливість зайнятися спортом. Більше рухайтеся.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Добре вестиметься творчим натурам. Натхнення не примусить на себе чекати. Не відмовляйте собі у задоволенні насолодитися витворами мистецтва. Слухайте музику, танцюйте, вишивайте. Творчі заняття допоможуть вам повноцінно відновити сили після важкого робочого дня.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Умійте пробачати. Даруйте тепло свого серця близьким. Спілкуйтеся з дітьми. Підтримуйте й відновлюйте давні сімейні традиції. Добрий час для знайомства з новими людьми. Вдало пройдуть перші побачення.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не будьте надто критичними до людей. Помилятимуться цього дня всі. Не наполягайте на своїй точці зору під час розмов. Це лише дратуватиме співрозмовника.

Рак (22 червня - 22 липня)

Розраховуйтеся з боргами. Наводьте лад у поточних справах. Ведіть перемовини. Укладайте угоди. Захищайте свої інтереси. Відремонтуйте все, що потребує ремонту. Можна оновити інтер'єр оселі чи офісу.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Варто уникати прийняття остаточних рішень. Особливо коли йдеться про особисті справи. Цього дня особливо складно буде вгамувати малечу. Дорослим доведеться подумати, як спрямувати їхню енергію в корисне русло.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Підводитиме пам'ять. Найважливіші речі треба буде записувати. Обмежте коло своєї діяльності до необхідного мінімуму. Багато питань в голові не вміщатиметься. Зростатиме ризик помилок.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Найважливіші справи бажано перенести на вечірню годину. Зранку слід зайнятися прибиранням. Повиносьте сміття з хати. Добре пройдуть процедури, спрямовані на очищення організму. Замість активної діяльності, цього дня краще зайнятися плануванням свого життя на весну.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Людям не сидітиметься на місці. Частіше змінюйте вид діяльності. Більше часу проведіть за фізичною роботою. Розпочніть заняття спортом. Гарні заробітки принесе ранок. Більшість справ заплануйте на світанку.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Швидко наставатиме втома. Зробіть свій робочий день не надто обтяжливим. Більше часу відпочивайте. Спортсменам не варто розраховувати на рекордні результати. Організм потребуватиме спокою й відновлення.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Зосередьтеся на собі та власних бажаннях. Раціонально використовуйте свої гроші. Радьтеся з коханими, коли плануєте витрати. Зверніть більше уваги на виховання дітей. Допоможіть їм покращити успішність у школі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

День принесе удачу. Гроші йтимуть до ваших рук. Не бійтеся щось втратити. Те, що вам не треба, саме відійде. Добре вестиметься людям, які живуть за розкладом і не відхиляються від своїх планів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не сидітиметься вдома. Бадьоре самопочуття й гарний настрій протримаються цілий день. І просто зранку буде багато ідей. Задовольніть свою цікавість. Побувайте там, де раптом захотілося побути.

Читайте також