Магнітні бурі на 1?7 січня

Магнітні бурі на 1?7 січня

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, у перший тиждень нового, 2024 року космічна погода обіцяє нам геомагнітні гойдалки

1-2 січня американські учені прогнозують геомагнітні коливання середньої сили — у межах 4 балів. Їхній вплив, насамперед, відчують люди, організм яких чутливо реагує на геомагнітні перепади.

Із 3 по 5 січня вплив геомагнітного поля Землі обіцяє посилитися до рівня магнітних бур, що може спричинити додаткові турботи щодо поліпшення самопочуття та здоров’я навіть у неметеозалежних чи метеочутливих осіб.

Найспокійнишим цього тижня обіцяє стати 6 січня, коли не передбачається геомагнітної активності. Натомість 7 січня вона знову почне поступово незначно зростати. І це варто взяти до уваги метеочутливим особам.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних коливань, більше гуляйте, пийте воду та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також